2777
2789
عنوان

ای خدا خسته شدم .چرا من همش باید تا این موقع بیدار باشم ؟:(

| مشاهده متن کامل بحث + 5173 بازدید | 54 پست
اگه این مراحل رو رفتی و بازم نتیجه نگرفتی حتما حتما ببر دکتر،بهش ملاتونین میده  که با توجه به س ...

مرسی عزیزدلم. ولی کلا بچم اصلا قرص نخورده تا حالا اصلا بلد نیست چجوری بخوره .اونم یاد دادنش مصیبته . بعد از طرفی من معده م یکم خرابه بعد غذا قرص میخورم بعد میبینم نگاه میکنه برای اینکه یه وقت قرصی جایی دید از روی کنجکاوی نذاره دهنش میگم مامان قرص رو فقط آدم بزرگا باید بخورن بچه ها بخورن مریض میشن .

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

منم واسه پی پی مشکل دارم 😏😏😏باید پوشکش کنم تا دفع کنه ، واسه جیشش خیلی راحت همکاری کرد ولی نمی‌دو ...

واقعا سخت ترین کار بچه داری برای من تا حالا همین بوده . فکر کن از پوشک گرفته بودمش جیش رو راحت بعد یه هفته یاد گرفت می‌گفت ولی پی پی رو تو شلوار و شو.رتش میکرد بعد می‌گفت تو شلوارم کردم 😑 وای من شبانه روز تو حمام بودم داشتم شلوار و شو.رت هاش رو میشستم .دیگه داشتم از پا میوفتادم‌ تا اینکه منم دوباره بعد سه هفته پوشکش کردم 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزدلم. ولی کلا بچم اصلا قرص نخورده تا حالا اصلا بلد نیست چجوری بخوره .اونم یاد دادنش مصیبته . ...

آره قرص که نمیتونن بخورن ، منظورم اینه شاید شربتی چیزی داشته باشه ملاتونین هم، وگرنه قرص که نمی‌دونم بچه ها چجوری باید بخورند ، حالا انشالله تنظیم میشه خوابش و کار ب دوا دارو نمی‌کشه 

واقعا سخت ترین کار بچه داری برای من تا حالا همین بوده . فکر کن از پوشک گرفته بودمش جیش رو راحت بعد ی ...

آره منم واقعا مستأصل شدم دیگه، پسر من کلا جز بچه های سخت هست دیگه این پوشک گرفتن هم غوز بالاغوز شده🥴🥴 وقتی پی پی داره میگه بهم و من میفهمم ولی وقتی میبرمش توی دسشویی پی پی نمیکنه ، انکار خوشش نمیاد پی پی رو ببینه🥴 میگه پوشکم کن تا پی پی کنم 

سلام مهرآبان جان من دو بچه بزرگ کردم من هم مثل شما خیلی وابسته به دخترام بودم  و اونا هم وابسته من شدن همه ی کارهاشون با من بود ولی خواهرانه بهت میگم اشتباه نکن سعی کن بذاری کاراش خودش بکنه مثلا خودش غذاش بخوره کم کم خودش دستشویی بره برا خوابش هم این همه نذار رو پات  اذیت میشی جا بنداز خونه رو تاریک کن کنارش دراز بکش کم کم عادت میکنه میخوابه تصور کن شما بخوای به همسرت برگردی شبا بچه بخواد اینجوری کنه هم خودت کلافه میشی هم همسرت 

اولا باید کم کم بچه رو به زود خوابیدن عادت داد، مثل هر هفته یک ساعت زودتر خواباند.

دوم دارو را حل خیلی بدیه و ممکنه حتی بعدها عوارض جبران ناپذیری داشته باشه، پس بهتره از پتو یا دادن ماست یا جوشانده هایی مانند گل گاوزبان آنهم با کمک طبیب سنتی استفاده کرد.

مهمتر از همه اگر چای یا قهوه یا نوشابه مصرف می کنید یا به بچه چای می دهید بهتر است حتما بعد از خوردن آن شیر مصرف کنید چون کمبود کلسیم باعث بی قراری و عدم خواب کودک می شود

البته قند بیش از نیاز که در شیرینی ها هست نیز باعث مشکل می شود که بهتر است تا هفت ساعت قبل از خواب ازدادن شیرینی به کودک خوداری کنید. خوردن غذاهای تند نیز عامل دیگریست که برای کودکان بی قراری به ارمغان می آورد.

حال با دقت در زندگی کودکتان هر کدام از موارد که بیشتر در موردش صدق می کند را کنترل کنید تا کودکتان به راحتی و به اندازه نیاز بخوابد.