2777
2789

خواب دخترم از ماه رمضان خراب شده چون ماه رمضان یا تا سحر بیدار بود یا با من بیدار میشد سحری می‌خورد .الان از صبح هم که بیدار باشه و کلا تا آخر شب نذارم بخوابه، آخر شب دو ساعت می خوابه و مثلا سر ساعت ۲ و نیم الی ۳ بیدار میشه دیگه تا صبح ساعت ۶ یا ۷ صبح نمی خوابه 😥🥲🤦‍♀️‌ الان ساعت ۲ نصفه شب بیدار شده باور میکنید تا همین الان رو پام دارم تکونش میدم و لالایی گذاشتم هنوز نخوابیده ؟😥 حالت تهوع گرفتم دیگه اینقدر خودمو کنترل میکنم عصبی نشم دعواش نکنم چون بچه ی حساسیه😮‍💨 چیکار کنم راه حل بدین تا نزدم تو سر خودم از حرصصصص🥴🥴🥴

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

طفلکی.. چند وقتشه؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
طفلکی.. چند وقتشه؟

سه سال و نیم 😥

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😑انقد بدم میاد بچه پا ب پای خانواده بیدار بمونه خدا صبرت بده اسی

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

من چی بگم که نوزادم ۸ صبح میخوابه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد
😑انقد بدم میاد بچه پا ب پای خانواده بیدار بمونه خدا صبرت بده اسی

منم دیگه اعصابم خورد شده این چند وقته .دوست دارم حتی اگه خودم نصفه شب بیدارم بچم خواب باشه 😮‍💨🥲

سه سال و نیم 😥

کف پاهاشو ماساژ بده یک ربع انگشت شصتش رو بیشتر سریع میخوابه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
من چی بگم که نوزادم ۸ صبح میخوابه

یعنی از کی بیدار میشه تا ۸ صبح ؟😥 نوزادها که زیاد میخوابن معمولا 

برو خداروشکر کن فردا امتحان بیوشیمی نداری عزیزم 

۳ ۴ روزه من خواب درست و حسابی ندارم با اینکه از اول ترم درسم رو هم خوندم😭

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
کف پاهاشو ماساژ بده یک ربع انگشت شصتش رو بیشتر سریع میخوابه

جدی ؟ امتحان میکنم اگه جواب داد دعاتون میکنم 😥 قلبم درد گرفت از بس حرص خوردم و تو خودم ریختم‌ .البته فقط برای این موضوع نه ها به خاطر همه چی 

سه سال و نیم 😥

کم کم خوب میشه و ساعت خوابش تنظیم میشه، سعی کنید خواب عصرشون نزدیک غروب نباشه... یا یه چند روز عصر نخوابه، باهاش بازی کنید خسته بشه تا شب زودتر بخوابه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
برو خداروشکر کن فردا امتحان بیوشیمی نداری عزیزم  ۳ ۴ روزه من خواب درست و حسابی ندارم با اینکه ...

عزیزم این شب بیداری برای امتحانات رو نزدیک ۲۰ سال منم کشیدم. فکر کن علاوه بر دوران دبیرستان دوتا لیسانس گرفتم که همه ی شب امتحانا بیدار بودم. ولی فکر کن ۴ ساعت بچه رو هی روپات تکون بدی و یه لالایی چرت هی تو گوشت ور ور کنه .حالت تهوع گرفتم دیگه 😫

جدی ؟ امتحان میکنم اگه جواب داد دعاتون میکنم 😥 قلبم درد گرفت از بس حرص خوردم و تو خودم ریختم‌ .البت ...

به نظر من نباید بزاری روپاهات وتکونش بدی ماشالا برای اینکاربزرگ شده بعدهم چقدربه مفصلاتون آسیب میرسه،چراغارو خاموش کنیدنمیخابه؟

جدی ؟ امتحان میکنم اگه جواب داد دعاتون میکنم 😥 قلبم درد گرفت از بس حرص خوردم و تو خودم ریختم‌ .البت ...

دست راستتو بزار روی قلبت هفت مرتبه سوره ی الم نشرح روبخون 

بچه ها تابزرگ بشن مادرا پیر میشن خدابهت قوت و توانایی بده

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
عزیزم این شب بیداری برای امتحانات رو نزدیک ۲۰ سال منم کشیدم. فکر کن علاوه بر دوران دبیرستان دوتا لیس ...

من الان حاضرم به جای درس خوندن هر کاری بکنم از جمله بچه داری 🤣🤣 

ایشالله که بخوابه عزیزم 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️