2777
2789
عنوان

بینیه بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 16 پست
شايد بخاطر ريزه ميزه و گوگولي بودنت بينيت بيشتر به چشم مياد در هر حال به نظرم حال خودت رو به حرف بق ...

اوهوم تو صورتم بزرگه ، ولی خب از نظر خودم با نمکه چاقیش😐😂 ولی خیلی عملای زیبایی  اعتماد به نفس خانومای جامعه رو اورده پایین، مثلا دوست خودم خوبه کاملا اما هربار یک ایرادی میبینه میدوعه میره کلینیک ، لیفت ابرو ، تزریق فیلر خط لب ، پروتز لب و … انگار تو یک چرخه بی انتها افتاده از القای زیبایی زورکی به خانوما 

بنظرم عمل به تنهایی اگه قیافه رو تغییر نده فقط ایرادشو اصلاح کنه اگه شخص رو مخشه اوکیه اما این که قیافه اول  تغییر کنه کاملا ( بهتر بشه حتی) برام جالب نیست چون احساس میکنم چهره اولیه هم بخضی از هویت هر ادمه 

اوهوم تو صورتم بزرگه ، ولی خب از نظر خودم با نمکه چاقیش😐😂 ولی خیلی عملای زیبایی  اعتماد به نف ...

باهات موافقم

يه چرخه ي بي انتها رو دقيقا درست گفتي

اخه الگوي زيبايي هم عوض شده، الگو شده دماغ اندازه نخود لب اندازه شتر چشم روشن ابرو پاچه بز اندام هم ساعت شني

بهمون اينو خوروندن كه اينجوري باشي قشنگي در عير اين صورت ايراد داري برو اتاق عمل

خدارو شكر صدهزار بار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان