2777
2789
عزمزمه چرا هر کی حالش اینجوریه باید بره روانپزشک؟! خودم تجربه صدبرابر بد تر از ایشون رو داشتم ولی ه ...

من همین الان یه مشاور انلاین گرفتم صد تومن

هیچی بارش نبود من فقط حرف میزدم اونم فقط مینوشت هوم     تهش گفت باید دارو بخوری گفتم میخورم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکارا رو میکنم ولی موقتیه  زود این حال بدم هر جا که باشه خودشو میرسونه  انگاری دست خود ...

میدونم حست رو چون مطمئنی بعد حالت بد میشه 

در واقع خودت رو توی این لاین قرار دادی و نمیخام هم بیای بیرون 

ببین گلی از منی بپرس ک تجربم پیش ده تا روانشناس و روانپزشک رسید 

روانی بودم قشنگ 

ولی الان خوب خوبممم 

هر بار ک اینجوری میشی حالتو خوب کن کمکم عادت میشه برات ک حالت باید خوب باشه! 

میدونم حست رو چون مطمئنی بعد حالت بد میشه  در واقع خودت رو توی این لاین قرار دادی و نمیخام هم ...

خدا روشکر که حالت خوبه ،ان شالله همیشه حال خودت و حال دلت شاد باشه ،برای منم دعا کن که حالم خوب بشه هر چند هر کسی جای من بود دوام نمیاورد

اتفاقا همین کارو دارم میکنم😭😭

درست میشه.غصه نخور😉

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
اخه من خودم بعد زایمانم اینجوری شدم نرفتم دکتر بدتر شدم یه مدت پیش رفتم روانپزشک الان میگم کاش زود ت ...

درسته قشنگم 

با توجه به چیزی ک گفتی شما افسردگی بعد زایمان داشتین 

ولی بعضی افسردگی ها اصلا آدم میمونه ک چرا افسردگی گرفته یعنی برگرفته از هزار تا دلیله و پیش ده تا روانپزشک عم حتی خوب نمیشه آدم واس همینه ک میگم این نوعشون فقط باید از راه های دیگ خوب شن تا قرص و..چون واس من جز وابستگی چیزی نبود!

من همین الان یه مشاور انلاین گرفتم صد تومن هیچی بارش نبود من فقط حرف میزدم اونم فقط مینوشت هوم &nbs ...

آره دیقاااا و این بیشتر آدمو اذیت میکنه...

ی آدم معمولی حداقل یکم با آدم حرف میزنه ولی اونا با وجود هزینه مشاوره خوبی نمیدن🚶‍♀️🤌🏿

آره دیقاااا و این بیشتر آدمو اذیت میکنه... ی آدم معمولی حداقل یکم با آدم حرف میزنه ولی اونا با وجود ...

برای سی دقیقه صد گرفتن اول

بعد همش من حرف میزدم اونم فقط میگفت اوهوم😑

فقط تهش گفت باید دارو‌مصرف کنی گفتم مصرف میکنم

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

چطوری خوب شدی؟ میشه راهشو بگید

عزمزمه ی چیز بهت میگم ک اگه اینکارو بتونی انجام بدی خوب میشی

من بهت گفتم تو پست قبل ک اهنگ گوش بده 

چوم خودم این کارو انجام می‌دادم بهتر میشدم

ولی باور کن تنها راهش این ک نری دنبالش 

حالت بده؟!دنبال دلیل نباش

دنبال ه

هیچی نباش کلا

بخاطرش هیچ کاری نکن 

دست به هیچ کاری نزن 

نمیدنم منظورمو میفهمی یا ن ولی فق نباید بری ادامش بدی همین هر وقت موفق شدی قدم گذاشتی توی خوب شدن حالت 

موفق باشی!

عزمزمه ی چیز بهت میگم ک اگه اینکارو بتونی انجام بدی خوب میشی من بهت گفتم تو پست قبل ک اهنگ گوش بده& ...

اخه عزیزم این حال من 

بسته به زندگی روزمرم داره تو زندگی گذشته ام  مشکلات زیادی برام پیش اومده که خواسته باهاشون درگیرم تا الان هم ادامه دارن به صورت خودکار میان سراغم تموم بدنم میلرزونه