2777
2789
عنوان

روز معلم بدترین روز یک معلم!!!!!!!!!!!

2326 بازدید | 26 پست

من معلمم ،از قبل به دانش آموزان میگیم هدیه نیارین و درک می کنیم شاید کسی نداره چیزی تهیه کنه و ما تقریبا نه ماه سال با بچه ها هستیم و وابستگی برامون پیش میاد و از لحاظ عاطفی نمی تونیم غم اونها رو ببینیم 

اما با وجود اینکه اجازه مراسم ندادیم باز هم اکثرا هدیه میارن حالا کم و زیادش حقیقتا برای معلم مهم نیست و حتی نیاوردنش اصلااااا اهمیتی نداره،خودتون بهتر می دونید آدم از یه سنی میگذره دیگه مراسم  تولد و روز زن و اینا براش مهم نیست و مهم محبت هستش و یه تبریک🌹

بچه ها کلا از جشن خوششون میاد و شاد میشن ،نمیشه دلشون رو شکست یا هدیه ای میارن ازشون نگرفت،گاهی پیش میاد ما رو مامان صدا میزنن😢

حالا از اون طرف نمی دونم چرا بعضی مادرها ناراحتی بچه  خودشون رو درک نمی کنن. واقعا یه کادو در حد کارت پستال رو همه میتونن تهیه کنن یا از مدتی قبل به فکرش باشن که فقط بچه شون خجالت نکشه

امروز پیشنهاد دادم اونایی که‌ کادو نیاوردن برام نقاشی بکشن و نامه بنویسن،انگار دنیا رو بهشون داده باشی،خیلی دلم شکست از بی خیالی اولیا ، بچه ها خیلی ناراحتیشون مشخص بود،ای کاش کلا روز معلم نبود،اصلا هدایا رو خونه نیاوردم و مدرسه جا گذاشتم.

اینم از روز معلم💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.