2777
2789
عنوان

بچه ها من دوساعت پیش زایمان طبیعی کردم اسماتونو بگین دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 22078 بازدید | 415 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان گناه نداری دیگه

دعا کن منم مامان بشم دوباره گواهی نامم بگیرم این دفه  

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  

انشاءالله عزیزم خودت و بچت همیشه سالم و سلامت باشین 

برای من دعا کن ازدواج موفقی داشته باشم و شفا بگیرم . اسمم نگین هسن

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

فرناز دعا کن ی روز مثل تو با علی خودم بچمون رو بغل بگیریم و ب این روزای مزخرف بخندیم یا خدا🤲🤲🤲😭😭

نفسم بند نفس های کسی هست که ازم گرفتنش😭😭❤A❤نمیزارم اونا که عزیزم رو گرفتن زندگی کنن.  به جز از علی که آرد پسری ابوالفضائل                                   که علم کند به عالم شهدای کربلا را بنت القمر(ع)ابوالفضل من دستم بگیر🤲🤲🤲میشه برای درست شدن زندگیم ی صلوات یا آیت الکرسی بخونی ممنون.قدیمی نی نی سایت.یک تعلیق شده. منgood60سابق.

مبارک باشه ❤ 

برا کنکورم دعا کن🙃

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
زهرا  دعا کن بختم باز بشه ازدواج کنم 💔

ان شاالله عزیزم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم