2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه شماره اون فـالگیری که گفتیو بهم بدی تو اون تاپیکی که پیام گذاشتی ترکید

نه عزیزم شرمنده بهم گفته شمارمو ب کسی نمیشناسی نده بخدا وگرن حرف نداشتم میدادم 

عه چه بد آیدی هم نمیشه داد؟  میتونم مشخصاتمو به شما بگم بدین واسم انجام بده؟

نه من ک انجام نمیدم باید ب خودش زنگ بزنی تا فالت رو برات بخونه ک چی توش هست ب من گفته نده شمارمو چون خیلی حساسه وگرن من حرفی نداشتم🥲❤️

خودتوناراحت نکن وانقدبه خودت فشارنیاربحث واختلاف توهمه ی خانواده ها هست مشخصه قلب پاک ومهربونی داری

اگه دوست داری زودترازاین وضعیت خلاص بشی وباعلم به اینکه خودت هم مقصربودی خیلی عادی پاشوبروخونشون انگارکه هیچ اتفاقی نیفتاده نه معذرت خواهی ونه جعبه شیرینی  همونطورکه تواوناروخواهرخودت میدونی اوناهم بایدبدونن توهم مثل خواهرشونی وعضوی ازخانواده ودرهرشرایطی اعضای خانواده پذیرای یکدیگرهستن 

نه از نظر اعتماد خیلی بشون اعتماد دارم 

مادرشوهرهم یه مادره اونم انسانه ومثل بقیه ی انسان ها اشتباه می کنه وممکنه ناخواسته دل کسی روبشکونه مخصوصاکه اون کس عروس باشه وخواه ناخواه بین خودش وپسرش فاصله انداخته یه سری اتفاقا ورفتاراپیش میادکه مااگرمدیریت کنیم میتونیم شتابشوکم کنیم البته منهای بعضی مادرشوهرها که تعدادشون خیلی کمه که واقعابه هیچ صراطی مستقیم نیستن وهیچ حقه وترفندی جلودارشون نیست 

مادرشوهرهم یه مادره اونم انسانه ومثل بقیه ی انسان ها اشتباه می کنه وممکنه ناخواسته دل کسی روبشکونه م ...

نه بخدا مادرشوهرم از اونا هم نیست دلش خیلی سفیده ولی بعضی وقتا رو همون حساب عروس مادرشوهری یکم اذیت میکنه

دمت کرم بابت حرفات خیلی قشنگ بود واقعا مرسی❤️❤️❤️