2777
2789
عنوان

عکس رنگی با بیهوشی در اصفهان

236 بازدید | 6 پست

بچه‌های اصفهانی کسی جایی سراغ داره با بیهوشی؟ و هزینه‌اش رو هم اگه میدونید بگید و اینکه بیمه تکمیلی قبول میکنه؟

خدیا... آن دِه که آن بِه...🙏

عکس رنگی از رحم اگر منظورت اصلا بیهوشی نیاز نداره من ۳ سال پیش انجام دادم مسکن برات میزنن و درد در حد خیییلی کم مثل حس پریود شدن بهت میده ،از من میشنوی الکی هزینه بیهوشی نکن خود منو انقدر اینجا ترسونده بودن از دردش 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس رنگی از رحم اگر منظورت اصلا بیهوشی نیاز نداره من ۳ سال پیش انجام دادم مسکن برات میزنن و درد در ح ...

راست میگی؟ پس چرا اینجا اینقدر میگن درد داره و من مردم و زنده شدم و این حرفا؟ پس منم بگم مُسکن بزنن. ممنون از راهنماییت عزیزم

راست میگی؟ پس چرا اینجا اینقدر میگن درد داره و من مردم و زنده شدم و این حرفا؟ پس منم بگم مُسکن بزنن. ...

بخدا درد خیلی جزیی داره به نظر من هزینه الکی برا بیهوشی نده ،دقیقا منم اینحا ترسوندن نمیدونم چرا یه سریا دروغ میگن بازم جست و جو کنی میبینی خیلی گفتن درد خاصی نداره ،من با خودم یه نوار بهداستی بردم چون ممکن یه کوچولو لکه بینی داشته باشی تا ۱ روز چون دستکاری میشه بدن ،شایدم شما لکه بینی نداشته باشی ،در کل بازم اطلاعات بگیر و به اطلاعات اینجا اکتفا نکن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
بخدا درد خیلی جزیی داره به نظر من هزینه الکی برا بیهوشی نده ،دقیقا منم اینحا ترسوندن نمیدونم چرا یه ...

باشه عزیزم. ممنون که اینقد باحوصله راهنماییم کردی💋💕