_آگاشی_از_بوسان_ مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 عنوان اگه بفهمین قراره با کراشتون برید مسافرت خارجی ...با تجربه ها کمک | مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 61 پست چیکارا میکنین که شاید ازتون خوشش بیاد یه کاری که بهتون جذب بشهپسره هم خیلی اهل حرف زدن نیست و کم حرف میزنه باهامسن پسره هم ۲۸ سن منم ۲۰راهکار بگین لطفا 1402/02/12 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 خب اونم کلا کم حرفه منم تا الان محلش ندادم زیاد ولی میخواستم ببینه منو دیگه از این سفر استفاده کن ریسککن یجوری بهش برسون ازش خوشت میاد حالا یا اوکی میده یا نمیدهاینکه چجورشو دیکه نمیدونم😐😌😂 «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
_شاپرک__ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 290 خودت باش، به خودت برس ولی زیادم آرایش نکن،لباست مرتب باشه،خوشبو باش،و خیلی نرم و زیر پوستی برو جلو😄
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 همینکه خودتو تو حلقش فروع نکنی همه چی حل میشه شک نکن من کلا اصلا باهاش حرف نمیزنم ولی اون انگار منو نمیبنه اصلا
مامان2فرشته عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 852 خب اونم کلا کم حرفه منم تا الان محلش ندادم زیاد ولی میخواستم ببینه منو دیگه نیاز به کاری نیست تو بچه بازی در نیار خودش هم سنش کم نیست اگه بخوادت پاپیش میذاره اگه نخواد هم هر کاری بکنی هیچ اتفاقی نمیفته جز اینکه خودت رو خراب کنی
stereptokokosnomonia عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 2981 سرسنگین باشی قسمت باشه میبینه یعنی هیچ حرکتی نزنه؟😐 پسرا گاونا «ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل🐾...»
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 از این سفر استفاده کن ریسککن یجوری بهش برسون ازش خوشت میاد حالا یا اوکی میده یا نمیده اینکه ... دقیقا منم حرفم همینه تا الان ساکت و بی صدا بودم اصلا هیچوقت منو نمیبینهمیخوام ریسک کنم میخوام یه بار تو عمرم شانسمو امتحان کنم نمیدونم چیکار کنم
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 خودت باش، به خودت برس ولی زیادم آرایش نکن،لباست مرتب باشه،خوشبو باش،و خیلی نرم و زیر پوستی برو جلو😄 لباسم چطوری باشه چون اینجا اونقدرام بی حجاب نیستمباهاش حرف بزنم؟چیا بگم
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 نیاز به کاری نیست تو بچه بازی در نیار خودش هم سنش کم نیست اگه بخوادت پاپیش میذاره اگه نخواد هم هر کا ... خسته شدم باور کنین دو سه ساله روش کراشممیخوام تو این مسافرت هر چی میشه بشه بهتر از اینه که همش بهش فکر میکنم
prrrrrmm عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 1391 یعنی هیچ حرکتی نزنه؟😐 پسرا گاونا نه ببین سرسنگینی اینک هول بازی در نیاره خودشو تو چشم پسره فرو نکنه همین ک خانومانه رفتار کنه ظرافت های دخترونه(ذاتی ها) ب کار ببره تو پوشاک و رفتارو گفتار پسره چه بخواد چه نخواد نظرش جلب میشه اگرم بخواد قدمی برمیداره
mam_sefidbarfi عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4452 خودمو مث سگ میگیرم باهاش حرف نمیزنم تا ازم فراری شع من اینم بایدببینمت توموقعیتش باشی چقدباارایش ولوندی خودتوخفه میکنی دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 اگ نباشه جلوش لختم بگردی نمیشه نه بحثطوری گشتن نیستمیخواستم دلو بزنم دریا بهش بگم🤦🏻♀️🤦🏻♀️
prrrrrmm عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 1391 بایدببینمت توموقعیتش باشی چقدباارایش ولوندی خودتوخفه میکنی منه احمق همین عید پاچه کراشمو گرفتم الانم دارم عر میزنم😑
_آگاشی_از_بوسان_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 2537 نه ببین سرسنگینی اینک هول بازی در نیاره خودشو تو چشم پسره فرو نکنه همین ک خانومانه رفتار کنه ... ظرافت دخترونه مثلا جطوری خب
prrrrrmm عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 1391 نه بحثطوری گشتن نیست میخواستم دلو بزنم دریا بهش بگم🤦🏻♀️🤦🏻♀️ عععع باید ببینی جنبشو داره