2777
2789
عنوان

شما جای من بودید ادامه میدادید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست
خب بشین جدی باهاش صحبت کن توضیح بخواه به هرحال یه طرفه به خاطر فکر خودت کارو ترک نکن حرفای طرفتم بشن ...

دو دفعه تا حالا این تصمیم گرفتم و بهشون گفتم 

تا یکی دوماه رفتارشون بهتر شده ولی باز شروع شده 

یعنی جریمه من یجوری شده تفریح

مثلا میگه اول یه جریمه واسه خودت بنویس تا کارمو بگم😑😑

متاسفانه باید ۱ ماه قبل اعلام کنم و به نفر بعدی کامل یاد بدم بعد برم  یعنی کار خوبم پیدا کنم ا ...

منظور من اینکه شاید همه جا شرایطش مثل هم باشه فقط شما از محیطی که بهش عادت کردی دور بشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دو دفعه تا حالا این تصمیم گرفتم و بهشون گفتم  تا یکی دوماه رفتارشون بهتر شده ولی باز شروع شده& ...

خب پس اگر اینحوریه حتما بیا بیرون و کوتاه نیا،موفق باشی

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

سلام عزیزم شرمنده به موضوع تاپیکتون ربطی نداره اما جایی قبلنا گفته بودین تو مرکز لاغری مشغول کار بودین میخواستم بپرسم بنظرتون تاثیری داره برم؟قد و وزنم نرماله اما شکمم تخت نشده.

هرجلسه که میومدن سایز دور شکم کم میشد یا نه باید چندماه بگذره تا معلوم شه؟

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪