ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شاید علت جریمه ها از نظر شما بیخودیه ولی به کار آسیب میزنه!به هر حال باید بررسی کنی اگر میبینی به خاطر خصومت شخصی جریمتون میکنه بهتره دیگه ادامه ندی اما اگر خودتم مقصری سعی کن اصلاح کنی اشتباهاتتو
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
مثلا یه اتفاق مشابه میوفته بین من و همکارم ولی فقط من جریمه میشم و این بارها اتفاق افتاده انگ ...
خب بشین جدی باهاش صحبت کن توضیح بخواه به هرحال یه طرفه به خاطر فکر خودت کارو ترک نکن حرفای طرفتم بشنو بعد تصمیم بگیر
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍