2777
2789
عنوان

رونق کار با قانون جذب

292 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم کمکم کنید 😭 

اگه تجربه ای دارید که با قانون جذب مشتری جذب کردید یا به هر خواسته دیگه ای رسیدید اینجا بنویسید

بگین دقیقا چیکار کردین که به خواستتون رسیدین

عزیز دل

عذرمیخوام، ولی متاسفانه قانون جذب حقیقتی نداره و 

خرافاته

شما میتونی با راه های دیگه کار خودت رو بهتر کنی، ولی قطعا قانون جذب چیزی نیست که فایده ای داشته باشه

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

یه چیز میگم و تمام

با ذکر استغفار امام صادق ((همونی که ۴۰۰ بار در روز به مدت ۲ ماه))

با اون خیلی خیلی زندگیم پیش افتاد

جوری ک سفارشای شوهرم زیاد شده از صب تا ۱۲ شب کار میکنه همونجور برکت میاد

خدا رو شکر

حتما بخون

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیز میگم و تمام با ذکر استغفار امام صادق ((همونی که ۴۰۰ بار در روز به مدت ۲ ماه)) با اون خیلی خ ...

عزیزم سخت نبود ۴۰۰ بار گفتن؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           

من چند تا جذب داشتم 

جذبهایی که داشتم با نوشتن و شکرگزاری و کد کیهانی بدست اوردم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم سخت نبود ۴۰۰ بار گفتن؟

چرا سخت بود واقعا

اما الان دیگه عادت کردم نهایت یک ساعت طول بکشه ۴۰۰ تاش

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
یه چیز میگم و تمام با ذکر استغفار امام صادق ((همونی که ۴۰۰ بار در روز به مدت ۲ ماه)) با اون خیلی خ ...

یه ماه بود که هرروز ملی ذکر میگفتم و سوره های مختلف ،با عجز و‌ناله ولی نشد ...

یه ماه بود که هرروز ملی ذکر میگفتم و سوره های مختلف ،با عجز و‌ناله ولی نشد ...

اینو گفتم عالیه

سوره واقعه هم عالیه

چرا سخت بود واقعا اما الان دیگه عادت کردم نهایت یک ساعت طول بکشه ۴۰۰ تاش

بعد از ختم نتیجه گرفتی یا در طول ختم؟ ما از کسی طلب داریم و پس نمی‌ده میخواستم این ذکر بگم ،چون واقعا به اون پول نیاز داریم ،و اینکه بچه دار نمیشیم شنیدم استغفار معجزه می‌کنه میخواستم شروع کنم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
بعد از ختم نتیجه گرفتی یا در طول ختم؟ ما از کسی طلب داریم و پس نمی‌ده میخواستم این ذکر بگم ،چون واقع ...

اره تو دو سه روز اول نتیجه گرفتم

فقط همین ذکر رو میکفتی؟  نماز؟  یا هیچ کار خاص دیگه ای انجام نمیدادی؟

چرا خب نمازم بخونی خوبه

ولی همینو میگفتم دیگه