الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من که پسرم تا ۳ سال نعره میزد و با مامانم نگهش میداشتیم اگه آروم باشه زیادم سخت نباشه شاید
چرا دست تنها سخته مدام یا شیر میخواد یا اروق بگیری عوضش بکنی قسمت سختش خوابوندنشه یا وقتی بیداره حوصله ش سر میره همش میخواد باهاش حرف بزنی و سروکله بزنی نه خواب دارم نه به کارام میرسم تموم انرژی م تموم میشه
نوزاد ها اکثرا خواب هستن وساعات کمی رو بیدار .وقتی که بزرگتر میشن .هم دیگه یاد گرفتم چطوری کنار بیام
نوزاد من که اکثرا بیداره خواباش سبکه و در شبانه روز فقط دوتا سه ساعت پشت سرهم مگه بخوابه اونم همش باید کنار گهواره ش باشم هم نق زد تکونش بدم . از اول همینطوری بوده تا الان که دوماه و نیمشه. تازه اوایل کولیک داشت که پدرمونو دراورد
ساعت ۳ نصفه شب حموم میرفتم ساعت ۱۰ شب گوشت میگذاشتم رو گاز یا با حرارت کم یا زیرش رو خاموش می کردم ...
منکه اکثرا یه دسشویی نمتونم برم یا یه چایی بخورم گریه میکنه و اگه زود نرم سراغش گریه هاش شدید میشه تبدیل به جیغ و فریاد . حموم و اینا که اصلا. حتمن باید یکی باشه