2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارند بیاین لطفا

423 بازدید | 21 پست

تنهایی بچه داری میکنید دست تنها هستین سخت نیست ؟ چطوری بدون کمک مادر و خانواده و شوهر هر روز تا غروب با یه نوزاد سر میکنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه روز تنهام دیوانه میشم بخدا هر روز مادرم نمیتونه بیاد . تا چند ماهگیش باید کمک داشته باشیم ؟&nb ...

والا من که پسرم تا ۳ سال نعره میزد و با مامانم نگهش میداشتیم

اگه آروم باشه زیادم سخت نباشه شاید

والا من که پسرم تا ۳ سال نعره میزد و با مامانم نگهش میداشتیم اگه آروم باشه زیادم سخت نباشه شاید

چرا دست تنها سخته مدام یا شیر میخواد یا اروق بگیری عوضش بکنی قسمت سختش خوابوندنشه یا وقتی بیداره حوصله ش سر میره همش میخواد باهاش حرف بزنی و سروکله بزنی نه خواب دارم نه به کارام میرسم تموم انرژی م تموم میشه

من یه روز تنهام دیوانه میشم بخدا هر روز مادرم نمیتونه بیاد . تا چند ماهگیش باید کمک داشته باشیم ؟&nb ...

سر اولی تا ۳۰ روزگی مامانم بود

بعدش هفته ای یکی دوبار میومد

نمیتونست هر روز بیاد

ولی زنداداشم طفلی شهر غریب تنها بود

هرکس متناسب با شرایط سازگار میشه

الهم عجل لولیک الفرج
نوزاد ها اکثرا خواب هستن وساعات کمی رو بیدار .وقتی که بزرگتر میشن .هم دیگه یاد گرفتم چطوری کنار بیام

نوزاد من که اکثرا بیداره خواباش سبکه و در شبانه روز فقط دوتا سه ساعت پشت سرهم مگه بخوابه اونم همش باید کنار گهواره ش باشم هم نق زد تکونش بدم . از اول همینطوری بوده تا الان که دوماه و نیمشه. تازه اوایل کولیک داشت که پدرمونو دراورد

ساعت ۳ نصفه شب حموم میرفتم ساعت ۱۰ شب گوشت می‌گذاشتم رو گاز یا با حرارت کم یا زیرش رو خاموش می کردم ...

منکه اکثرا یه دسشویی نمتونم برم یا یه چایی بخورم گریه میکنه و اگه زود نرم سراغش گریه هاش شدید میشه تبدیل به جیغ و فریاد . حموم و اینا که اصلا. حتمن باید یکی باشه

نوزاد من که اکثرا بیداره خواباش سبکه و در شبانه روز فقط دوتا سه ساعت پشت سرهم مگه بخوابه اونم همش با ...

خب همسرت هم باید کمکت کنه .ولی سعی کن زیاد بغلش نکنی .تا چن ماه دیکه میتونه تنهایی بشینه یا توی صندلی رو روک بذاریش ولی اگه بغلی بشه کارت سخت میشه ..

تنهای تنهای تنها