2777
2789

واقعن لازم دارم ممنون میشم اگ میدونید بگید

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
گوگل 

زدم ولی میگم از تجربه شماها استفاده کنم بهتره

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا رو بذار آب‌پز بشه بعد آبکش کن، سینه مرغ مربعی خورد کن توی کره و فلفل و نمک تفت بده تا بپزه بعد تو همون کره ها ک مرغ و پختی قارچ ورقه شده رو تفت بده. مرغ و قارچ ک پخت بذارشون کنار، حالا (برای تهیه سس آلفردو) چند حبه سیر و ریز خورد کن، بریز توی کره، ی کم تفت بده بوی سیر ک بلند شد، پنیر پارمسان پودری و خامه و شیر و بریز توش هم بزن بذار جوش بیاد تا غلیظ بشه، بعد پاستا و مرغ و قارچ و بریز توش قاطی کن. برای تزئین روش هم میتونی از ریحون یا جعفری استفاده کنی 😍 من خودم همیشه اینجوری درست میکنم با پاستا های بیرون مو نمیزنه... نو‌ش جان. 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟ ☹️❤️
پاستا رو بذار آب‌پز بشه بعد آبکش کن، سینه مرغ مربعی خورد کن توی کره و فلفل و نمک تفت بده تا بپزه بعد ...

مرسی دورت بگردممممممم😍😍❤🫂🫂💋💋

عزیزم ی سوال شما حس شیشمت قویه؟

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌