2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با تجربه ای که  خودم از خوندن زبان داشتم پیشنهاد میکنم آموزشگاه نرید . یه استاد خوب پیدا کنید و چند نفر بشید و کلاس بگیرید

متاسفانه برای نوجوان نمیشناسم که معرفی کنم بهتون ولی بپرسید حتما پیدا میشه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
من با تجربه ای که  خودم از خوندن زبان داشتم پیشنهاد میکنم آموزشگاه نرید . یه استاد خوب پیدا کنی ...

خودمم نظرم همینه اما متاسفانه نه کسی رو میشناسم که خوب باشه و اینکه چون یک نفره هزینش خیلی بالا میوفته 

خودمم نظرم همینه اما متاسفانه نه کسی رو میشناسم که خوب باشه و اینکه چون یک نفره هزینش خیلی بالا میوف ...

میتونن با دوستاشون چند نفر بشن که بشه کلاس گروهی

من و چند نفر دیگه همین کارو کردیم و واقعا از آموزشگاه بهتره .ولی خب ما آنلاینیم و همه بزرگسالیم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
میتونن با دوستاشون چند نفر بشن که بشه کلاس گروهی من و چند نفر دیگه همین کارو کردیم و واقعا از آموزش ...

اگر بتونم معلم خوب پیدا کنم پیشنهاد خوبیه  ،به نظرتون اگر فقط مکالمه کار کنه بهتره یا مول اموزشگاه ها ؟پسر من از پنج سالگی زبان میره الان چهارده سالشه ولی واقعا چیزی بلد نیست 

اگر بتونم معلم خوب پیدا کنم پیشنهاد خوبیه  ،به نظرتون اگر فقط مکالمه کار کنه بهتره یا مول ...

فکر میکنم بر اساس سن و شرایطشون معلم خودش میگه که چیو الان کار کنن بهتره.ولی خب مکالمه واقعا ضروریه . الان راه بیفتن که مثل ماها توی ۳۵ ۴۰ سالگی گرفتار نشن