2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز ببخشید شما هم پولیپ داشتید؟

سلام، بله پولیپ داشتم و بهمن ۱۴۰۱ متوجه اش شدم، سه ماه دوفاستون خوردم تا اردیبهشت۱۴۰۲، سونو کردم دیدم تغییری نکرد منم بیخیالش شدم، تا امسال که سونو کردم دیدم پولیپم دفع شده.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
سلام، بله پولیپ داشتم و بهمن ۱۴۰۱ متوجه اش شدم، سه ماه دوفاستون خوردم تا اردیبهشت۱۴۰۲، سونو کردم دید ...

عزیزم ممنون که جواب دادی، دوفاستون رو هر روز خوردی؟ باردار هم شدی باپولیپ؟ بدبختی مال من لکه بینی میده...خیلی استرس دارم.وقت عمل داده دکتر:((

عزیزم ممنون که جواب دادی، دوفاستون رو هر روز خوردی؟ باردار هم شدی باپولیپ؟ بدبختی مال من لکه بینی می ...

خواه ش می کنم.

دو فاستون رو هر شب میخوردم، متاسفانه یادم نیست از روز چندم پریود تا چند روز مصرف می کردم.

اتفاقاً دوفاستون لکه بینی من رو بلافاصله بند میاورد.

من مجردم گلم، ولی با توجه به اینکه یه فیبروم ساب موکوزال حدود ۶ سانت دارم، دکترم میگفت معلوم نیست علائمت مربوط به پولیپه یا فیبروم. الان که پولیپ دفع شده، بعضی ماه ها، لکه بینی بعد از پریود رو دارم ولی خیلی کم.

خواه ش می کنم. دو فاستون رو هر شب میخوردم، متاسفانه یادم نیست از روز چندم پریود تا چند روز مصرف می ...

عزیزم یادت هست پولیپ چه اندازه ای بود؟ من موندم یه چندماه صبر کنم و طب سنتی ببینم راهی داره برای پولیپ یا نه مستقیم برم عمل:((

عزیزم یادت هست پولیپ چه اندازه ای بود؟ من موندم یه چندماه صبر کنم و طب سنتی ببینم راهی داره برای پول ...

آره گلم، سونوی اول۱۲ میل، سونوی دوم سه ماه بعد از خوردن دوفاستون) ۱۵ میل نشون داد.

عزیزم یادت هست پولیپ چه اندازه ای بود؟ من موندم یه چندماه صبر کنم و طب سنتی ببینم راهی داره برای پول ...

شما اگه متاهل هستید، می تونید از زاج و عسل استفاده کنید، خیلی ها نتیجه گرفتن، البته فقط در حد یه پیشنهاده، من هیچ وقت این مسائل رو توصیه نمی کنم چون بهتره تحت نظر پزشک با انتخاب خودتون باشید(یا پزشک طب سنتی یا پزشک های زنان).

سلامت باشید.

شما اگه متاهل هستید، می تونید از زاج و عسل استفاده کنید، خیلی ها نتیجه گرفتن، البته فقط در حد یه پیش ...

آره عزیزم متاهلم قصد باردارط داشتم سن ام بالاست البته.اتفاقا میخواستم ببینم کسی استفاده کرده اینو؟ شما میشناسید کسی رو استفاده کرده باشه برای پولیپ؟

آره عزیزم متاهلم قصد باردارط داشتم سن ام بالاست البته.اتفاقا میخواستم ببینم کسی استفاده کرده اینو؟ ش ...

ان شاء الله که باردار میشید.

والا کسی رو شخصاً نمیشناسم ولی تو همین نی نی سایت و گوگل خیلی افراد هستن که گفتن نتیجه گرفتن، ولی خودم هیچ وقت به مسائلی که تو فضای مجازی مطرح میشه اطمینان نمی کنم و ترجیح میدم زیر نظر یه دکتر حاذق باشم، بحث سلامتی حرف یه روز و دو روز نیست گلم، خدای نکرده با یه اشتباه، ممکنه آدم یه عمر، زجر بکشه.

اگه تو شهرتون دکتر طب سنتی حاذق دارید، یه مشاوره باهاش داشته باشین، اکثریت دکترای زنان و زایمان روشهای سنتی رو قبول ندارن و وقتی مراجعه می کنید بهتون میگن بیایید و هیسترو کنین.

هیسترو خیلی عمل سبکیه. کل بیهوشی و عمل و بهوش اومدنش نیم ساعته تموم میشه. به نظرم اینجوری زودتر نتیجه میگیرید.