2777
2789

سوال ۱عنوان نوشتم  

سوال دومم اینکه با کسی که داعم تیکه میندازه بهم و فقط دوس داره خانواده شوهرمو از چشمم بندازه و متاسفانه موفق هم میشه  چیکار میشه کرد ؟ 😞خیلی فرد نزدیکیه و نمیشه هم ازش دوری کرد 

هیچی ب زندگیت ادامه بده  اگه خوب باشی هیچکس نمیتونه از چشم بندازتت 

خانواده ی شوهرم بالاخره ادمن ی روز متوجه همه چی میشن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره حسوده و جوابشو نده. حتی اگه آدم نزدیکی هست دلیل نمیشه هر چی گفت جوابی بهش بدی.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

اولی آره شاید از طرف خوشش نمیاد.من ی شلوار عمه دارم از حسادت ب خانواده م تکه میندازه و خانواده م ب خاطر احترام جواب نمیدن. و من جواب بیشعوری شو با متلک میدم. و بهش حسادت نمیکنم. بلکه ازش بدم میاد. 

سوال دوم. حتما بهش بگو این کارت زشته و ناراحتم میکنه. 

خودت میدونی ک میخواد اونارو از چشمت بندازه یعد میگی موفق میشه؟!!!! چطور میدونی یکی دشمنته و میخواد اذیتت کنه و کاراش به ضرتت به حرفاش گوش میکنی؟؟؟ فقط میتونم بگم خودتو کنترل کن و همش ملکه ذهنت باشه ک میخواد از راه بدرت کنه  و بقول خودت  تورو نسبت ب اونا بدبین   دوری هم نکن فقط به حرفاش بی اهمیت باش و بی تفاوت دیگه بیخیال میشه  بعدشم ممکنه خیلی از اطرافیانت بخوان روت تاثیر منفی بذارن هنه رو ک نمیتونی از خودت  دور کنی سعی کن بهشون اهمیت ندی بهترین راه همینه 

نهخواهرمه  اونارو از چشم من میندازه داعم بدشونو میگه وبهم تیکه میندازه

وقتی مسایل خصوصیتو پیش خواهرت تعریف نکنید از کجا میدونه؟اینم بدون همه ی آدما هم خوبی دارن هم بدی خانواده ی شوهر هرچقدرم بد بالاخره جزوی از ما هستن باید باهاشون مدارا کرد ب خاطر آرامش زندگی خودمون شوهر و بچه هامون

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اولی آره شاید از طرف خوشش نمیاد.من ی شلوار عمه دارم از حسادت ب خانواده م تکه میندازه و خانواده م ب خ ...

اخه من که اصلا با اون کاری ندارم چرا باید اینقدر بهم تیکه بندازه به خدا اصلا دوس ندارم ببینمش دیگه قبلنا اینجور نبود تقریبا از وقتی ازدواج کردم اینجوری شده 

نهخواهرمه  اونارو از چشم من میندازه داعم بدشونو میگه وبهم تیکه میندازه

اگه مجرده که طبیعیه.میخاد جنگولک بازی دراره اگرم متاهله احتمالا خونواده شوهرخودش خوب نیستن میخاد ازشماهم حتما بد باشن وگرنه حسودیش میشه.شایدم کلا از خانواده شوهر متنفرشده 

اخه من که اصلا با اون کاری ندارم چرا باید اینقدر بهم تیکه بندازه به خدا اصلا دوس ندارم ببینمش دیگه ق ...

نگفتم حتما از بدش اومدنه که. ممکنه از حسادت و مقایسه خودش با شما یا شوهرش با شوهر شما باشه. سعی میکنه شما رو تخریب کنه ک خودش احساس کنه بالاتر از شماست.