2777
2789
عنوان

شوهر دوستم

284 بازدید | 15 پست

بچها دوستم یه مشکلی داره ک واقعا نمیدونه چیکار کنه

با من درد دل کرد منم گفتم با شما صحبت کنم شاید کسب تونست بگه جریان چیه

دوستم الان پیشمه

بچها دوستم میگه مدتیه ک همش به شوهرم دعوام میشه ازش سرد شده

میگه نزدیک دو ماه ک باهم رابطه ندارن

و همش با شوهرش در حال جنگ و دعوا هستش

اصلا دوس نداره با شوهرش جایی بره یا گاهی اوقات اصلا دوس نداره شوهرش بهش دست بزنه

شوهره بدبخت واقعا خیلی عاشقشه و همش گریه میکنه ک من از دوری تو دیونه میشم اینجوری نکن دوستم میگه اصلا دست خودم نیس

انگار بهش هیچ حسی ندارم و دوستش ندارم

میگه وقتی گریه میکنه  یا از فشار عصبی زیاد ک باهاش دعوا میکنم سر درر میگیره پشیمون میشم از کارم اما ت دلم بهش هیچ حسی ندارم

شوهرش ن خیانت کرده ن کار بلدی کرده 

میگه مثلا امروز شوهرش بهش گفته بیا بریم خرید اما گفته حوصله ندارم و نرفته 

گفته دوستاتو دعوت کن

بیاوریم جایی

میگه نرفتم فقط ب مادرش یعنی دوستم ب کارش گفته دیگه از شوهرم خوشم نمیاد میخوام جدا بشم

از جدایی هم میترسه 

الانم چون همسایه هستیم من اومدم پیشش دیدم داره گریه میکنه

میگه واقعا نمیدونم چمه 

یهویی اینجوری شده

راستم میگه قبلا بدون شوهره اصلا طاقت نداشت اما الان چن روزه همش ب شوهرش میگه بیا یه مدت از هم جدا زندگی کنیم و واقعا هم میخواد جدا زندگی کنن چند ماهی اما شوهره میگه طاقت ندارم نمیشه

ببخشید بچها زیاد شد

تروخدا توهین نکنید خیلی ناراحته خیلی گناه داره

تروخدا کمکمش  کنید

پای در میونه 

شاید کسی براش دعا گرفته ک ازش سرد بشه.. بگو سوره طلاق مزمل بخونه انشالله درست میشه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا طلسمش کردن

یا هم شوهر خوب بهش نیومده!!!خوشی زده زیر دلش

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

از بدی دنیای آدما همین بس که همیشه اونی که دوستش داریم ما رو دوست نداره

دوستت باید بره نصیب یکی بشه که طرف نه محلش بذاره نه وقت براش بذاره نه دوستش داشته باشه و هزارتا خیانتم بکنه و پررو هم باشه و زبونش هم دو متر باشه تا دوستت به خودش بیاد و قدر شوهری که دوستش داره و وفادار هست رو بدونه

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
از بدی دنیای آدما همین بس که همیشه اونی که دوستش داریم ما رو دوست نداره دوستت باید بره نصیب یکی بشه ...

خودشم میگه دارم ناشکری میکنم میترسم جداشم خدا یه همچین آدمی بزاره تو کاسم

حرفایی ک راجع شوهرش میزنه اینه 

اما تا شوهره رو میبینه مثل دیونه ها میشه

یا طلسمش کردن یا هم شوهر خوب بهش نیومده!!!خوشی زده زیر دلش

منم ب اینکه طلسمش کرده باشن خیلی شک دارم

اخه یه جاری داره خیلی بهش حسودی میکنه تا این میره خونه مادر شوهر و جاریشم اون جا باشه یه بلایی سر این میاد

آخرین بار یهویی بدون هیچ دلیلی جا کفشی افتاده سر دوستم همه ناراحت از اتفاق بدی ک براش افتاده اما جاریش میخندیده  میگفته خوبت شد

چن روز دوستم خوب بود بعد اینجوری شد

اما خودش ب طلسم و دعا اعتقاد نداره

شاید کسی براش دعا گرفته ک ازش سرد بشه.. بگو سوره طلاق مزمل بخونه انشالله درست میشه

چشم عزیزم بهش گفتم

ب دعادو طلسم اعتقادی نداره اما میگه از قرآن دور شدم بدبخت شدم

ازت تشکر کرد گفت برات دعا میکنه

امکان نداره یه زن الکی از شوهرش سرد بشه، همه چیزو بهت نگفته، بگو بره مشاوره

مبگه همه چیزو گفتم

واقعیتش از جانب خانوادش ک اونا هم همسایمون هستن خیلی اذیته

اونا همش بهش تیکه میندازن ک شوهرت هیچی نداره و بی عرضه است

همش درحال خوردنه و این حرفا

یا از خودش ماشین نداره 

خانواده دختره خیلی شوهره رو قبل عروسی بردن بالا بعد عروسی کم کم دیگه کوبیدن بنده خدا رو زمین

چیزاییه  ک خودم دیدم 

چشم عزیزم بهش گفتم ب دعادو طلسم اعتقادی نداره اما میگه از قرآن دور شدم بدبخت شدم ازت تشکر کرد گفت ...

ممنون گلم‌انشالله مشکلاتش درست بشه وزندگیشون درست بشه🤲🤲❤️

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️