2777
2789
عنوان

شام چی میپزید

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 63 پست
اگ بلدین رشته پلو چجوریه بگین  میخام‌بزارم

من اینجوری درست میکنم 

اول پیاز داغ درست میکنم بعد چرخکرده رو سر تف میدم نمک فلفل کمی زردچوبه بهش اضافه میکنم میزارم کنار 

آب برنج رو جوش میارم ،رشته ها رو اول توی یک تشت میریزم و میشورم بعد اضافه میکنم به آب برنج دو دقیقه که جوشید برنج رو اضافه میکنم به رشته ها تا با هم بپزن بعد آبکش میکنم 

بعد برنج رو که خواستی بذاری قابلمه دم بکشه اون سس رو بریز وسطش لایه لایه +زعفرون دم کرده بعد دم کن خیلی خوش مزه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه دستورشو بگی ک چطورخوشمزه میشه

من یکم پیازشو زیاد میزنم آبه پیازم اصلا نمیگیرم یدونه سیر رنده میکنم و من از شهرستان ادویه تازه برگ سیرو دارم ازون میزنم با نمک فلفل زردچوبه و زعفران 

من اینجوری درست میکنم  اول پیاز داغ درست میکنم بعد چرخکرده رو سر تف میدم نمک فلفل کمی زردچوبه ...

چرخکرده دیشب تموم شد برا ماکارونی الان برا مزش اگ‌بلدی یچیزی دیگه بگو درس کنم مرغم‌داریم گوشت حبوبات چی بپزم نمیدونم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
زود نیس؟من تازه یه نیم ساعت دیه میرم پیاده روی هفت نیم میام مرغ میذارم تا نه آماده میشه...آدم خیلی ز ...

خورشت رو هم اون ساعت میزاری ؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

[QUOTE=288834374]اگ بلدین رشته پلو چجوریه بگین  میخام‌بزارم[/QUOTEحتما با ته دیگ سیب زمینی سالاد شیرازی میل کنید عشق کنید.یه مقدار کم خیلی کم برنج بپزین در اخر کی دو دویقه مونده به ابکش رشته بریزین اب کش کن تهش-سیب زمینی بندازین بیافته دم میل کنید.حجم رشته ب برنج زیاد باشه عالی میشه

زود نیس؟من تازه یه نیم ساعت دیه میرم پیاده روی هفت نیم میام مرغ میذارم تا نه آماده میشه...آدم خیلی ز ...

خوش به حالت

کاش منم یه خورده از تنبلی دست بکشم و برم پیاده روی.

چاق شدم باز

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خورشت رو هم اون ساعت میزاری ؟

نه ما اصلا برنجی نمی‌خوریم شام اصولاً سبک میخوریم کلا ندیدم تا حالا تو استانمون کسی شبا به جز مهمونی برنج بخوره اصولاً نونی درست میکنن ولی خب اگه خورشت هم بود نهایت یه ساعت میذاشتم تو زود پز آماده بشه

لوبیا پلو

لوبیا سبز ندارم😕

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.