2777
2789
عنوان

تمدید گواهینامه

191 بازدید | 17 پست

سلام.

1402/3/8تاریخ انقضای گواهینامه ام هست. 

کی برم واسه تمدیدش؟ 

کسی جدیداً تمدید کرده؟چکار باید کنم؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

میری پلیس+۱۰ و معاینه چشم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مهر۱۴۰۱تموم شد دیماه رفتم سراغش چون ماشین دستم نبود😅هروقت بری یه نامه بهت میدن تا کارتت بیاد،حدودا۳۰۰هزینه میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من مهر۱۴۰۱تموم شد دیماه رفتم سراغش چون ماشین دستم نبود😅هروقت بری یه نامه بهت میدن تا کارتت بیاد،حدو ...

الان زدم گوگل با هزینه های جانبی600خورده ای میشه

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
عکس لازم دارن؟  فتوکپی و... چی؟

هیچی فقط آدرس و شماره پستی بقیه اش راهنماییت میکنن فقط با مقنعه برو عکس میگیرن آرایش هم یادت نره🤭 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان زدم گوگل با هزینه های جانبی600خورده ای میشه

نه بابااا جدی؟من ۳۰۰شد🥴

تا کی فرصت دارم برم؟

بذار تاریخش تموم شه برو البته زودتر ب فکر باش چون اگه رانندگی دایمی میکنی خدای نکرده تصادف کنی باید دیه بده تاریخت تموم شده باشه!!

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
معاینه چشم چرا؟

چون اگه چشم ضعیف و‌نیاز ب عینک داشته باشی توی گواهینامه جدیدت درج میشه رانندگی با عینک مثلا

چون اگه چشم ضعیف و‌نیاز ب عینک داشته باشی توی گواهینامه جدیدت درج میشه رانندگی با عینک مثلا

اره عینکیم،گفتم نکنه نذارن بشینم دیگه پشت فرمون😀😀

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

اره عینکیم،گفتم نکنه نذارن بشینم دیگه پشت فرمون😀😀

نه بابا چرا نذارن منتها قید میکنن که در صورت ضبط گواهینامه توسط پلیس حتما عینک ب چشمت باشه وگرنه جریمه🤭

نه بابا چرا نذارن منتها قید میکنن که در صورت ضبط گواهینامه توسط پلیس حتما عینک ب چشمت باشه وگرنه جری ...

اووووو  چه مقرراتی ان

مرسی عزیزم بابت توضیحت🌹

خودت باش با وجدانی بیدار🌱