2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

247 بازدید | 10 پست

ساده ترین آدمی که میشناسم خودمم.انقدر که گاهی از سادگی خودم حالم بهم میخوره.همه به راحت ترین شکل ممکن میتونن گولم بزنن.پولمو از دستم دربیارن، ازم کار بکشن، منو نادیده بگیرن، ازم سواستفاده کنن ،کارایی که میخوان انجام بدمو بعدش بزنن زیر قولشون.چیکار کنم؟نمیخوام انقدر ساده باشم.تو این دور زمونه باید گرگ بود‌.کسی میتونه راه حل بده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اعتماد به نفس داشته باش عزت نفش داشته باش

نه گفتن روتمرين كن بخاطر اينكه اگر نه بگي بقيه ناراحت ميشه خودتو رو ازار نده وقتي خودت يادبگيري الويت اول باشي وبه خودت اهميت يدي بقيه همًبهت احترام ميزارن

یه مقدار با مصیبت پول جمع کرده بودم.میخواستم برم طلا بگیرم.همش عیدی بودو پول قلکم.همش نقد بود.وقت نداشتم برم بانک یعنی با بچه کوچیک نمیشد.شوهرم گفت بده من صبح میخوام برم بانک اونجا میریزم به حساب خودم برات کارت به کارت میکنم.الان ۱۵ /۲۰ روزه که هنوز منتظرم بزنه کارتم.طلام دوباره رفت بالا.بهشم گفتم‌میگه مجبور شدم خرج‌کنم.پول اومد برام میزنم واست.آخه بگو اوسکول همونو میبردی طلا فروشی دیگه.چی میخواست بگه؟

.