2777
2789

دوستان من دوبار بارداری پوچ داشتم الان یه سال از اخرین سقطم میگذره دلم خیلی بچه میخواد کسی هست ک بعد از دوبار بارداری پوچ بارداری سالمی رو تجربه کرده باشه؟؟

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
زن داداشم بعد دوتا یکی پوچ یکی قلبش تشکیل نشد حالا ماشا الله دوتا بچه داره. خودمم یکی تابستون پوچ بو ...

ان شاالله عزیزم🥺

من خیلی دلم بچه میخواد ولی دوبار بارداری پوچ داشتم و الان خیلی میترسمم

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دی ماه بارداری پوچ داشتم 

دوباره باردار شدم با دوفاستون 

بتام پایینه دکتر نامیدانه رفتار کرد دلم ریخت چقدر کریه کردم

منم میترسم پوچ باشه😢😢😢😢 این سری آخر که پوچ شد ، علائم بارداری داشتی؟ بتات چند بود ؟

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
دختر خاله ام.العانم ماه ۸ بارداریشه

دوبار بارداری پوچ داشت یا فقط یه بار؟؟؟

من دی ماه بارداری پوچ داشتم  دوباره باردار شدم با دوفاستون  بتام پایینه دکتر نامیدانه رف ...

اره هردوش علائم بارداری رو داشتم 

آره دو تا سقط داشت قلبشون تشکیل نشده بودن الان بارداره و بچه سالمه خداروشکر 😍

خدارو شکر 

امیدوارم کردی🥺❤️

اره هردوش علائم بارداری رو داشتم 

من بار اول ک علائم نداشتم هی میگفتم چرا تهوع ندارم 

ولی زیر دلم احساس سنگینی داشتم 

همسرت آزمایش اسپرم دادا؟

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
بله که میشه فقط حتما تحت نظر یه پزشک خوب قرار بگیرید و شر خود اقدام نکنید

تحت نظر دکترم ولی خیلی میترسم بازم بارداریم پوچ بشه

من بار اول ک علائم نداشتم هی میگفتم چرا تهوع ندارم  ولی زیر دلم احساس سنگینی داشتم  همسر ...

اره همسرم ازمایش داد دکتر گفت مشکلی نداره 

خودمم مشکلی نداشتم

عزیزم حتما میشه،همین که باردار میشی خیلی خوبه،سعی کن خودتو همسرتو تقویت کنی که تخمک و اسپرم با کیفیت ...

تقویت با چی