2821
2789
عنوان

اینده شغلی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
برنامه نویسی چجوریه باید تو چ چیزایی  تخصص داش ک رف برنامه نویسی

هوس اسم پروفتو کردم😁😁😁

ببین بعنوان مثال روش ضرب کردن دو عدد در هم یه برنامه هست دیگه تو میای اینو طراحی میکنی بعد دو عددو درهم ضرب میکنی جوابش بدست میاد

یا مثلا بتونی بازی های اینترنتی طراحی کنی عالیه فکن هر بازی که دانلود شه ۵۰۰۰ هزار تومن باشه حساب کن ۱ میلیون تا ۵۰۰۰ تومن چقد میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون دیگه منم از همینا میترسم نمیدونم چه رشته ای اینده داره وقت صرفش کنم

ولی بنظرم کلاس های کامپیوتر بهتره من قرارع لپ تاپ بخرم برم ثبت نام کنم ،اول میرم کلاسای icdlرو چون هیچچچچی بلد نیستم از سیستم،بعدش برنامه نویسی اینا باز میرم

هوس اسم پروفتو کردم😁😁😁 ببین بعنوان مثال روش ضرب کردن دو عدد در هم یه برنامه هست دیگه تو میای این ...

الهی...دورت بگردم 😅

من اصلا از سیستم چیزی نمیدونم ولی هرجا واس کار رفنم باید کامیپوتر وارد باشی میخام لپ تاپ بخرم و کلاسicdlاول برم بعدش برم برنامه نویسی یا دوره حسابداری بنطرت سخت نیس؟خنگ نزنم

الهی...دورت بگردم 😅 من اصلا از سیستم چیزی نمیدونم ولی هرجا واس کار رفنم باید کامیپوتر وارد ب ...

وی چه جالب منم دقیقا یکی از فکرام همین بود

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
الهی...دورت بگردم 😅 من اصلا از سیستم چیزی نمیدونم ولی هرجا واس کار رفنم باید کامیپوتر وارد ب ...

نه عشقم اگه علاقه داشته باشی موفقی 

ضمنا اینده همه چیز دیگه کامپیوتره 

حتی الانم یه دستگاهی اوردن شبیه کامپیوتر تعمیرکار با اون دستگاه ایراد ماشینو پیدا میکنه 

هیچ کدام، بگرد دنبال پارتی، سیکل هم که باشی میری سر کار 🤣  دیدم که میگم

حالا جدا از همه بی عدالتیا

دوستمون درست می گن برنامه نویسی بعدا راحت تر میتونی هم خودت شروع به کار کنی هم جدا توی دیوار و... گروه ها دنبال برنامه نویس می گردن