2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 8 پست

خانوم ها شما در اوایل بارداری شکم درد رحم و معده درد داشتین من یک رو ز مونده به موعدم یک هفته س همه این درد هارو دارم یهویی هم هست یک دفعه دردمیاد دلم ضعف میره از درد  و بعد دیگه درد نمیکنه یعنی یک ساعت یک بار این دردهارو دارم

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

بخدا دارم میمیرم از درد بیشتر رحمم هربار هم یک سمتش درد میکنه یک بار راست یک بار چپ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تا الان که هفته ۲۹ هستم‌هیچ کدوم از دردهایی که میگی رو نداشتم البته تو هفته های ۱۲ به بالا چون رح ...

من دارم میمیرم از درد یعنی خوب مال چیه اگه بارداری نیست

شاید بارداری خارج رحمیه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه بارداری خارج رحمی همراه با خونریزیه

نه دختر عموم بارداری خارج رحمی داشت ولی اصلا خونریزی نداشت فقط درد داشت خونریزیش داخلی بود اصلا اون خونی ندیده بود فقط وقتی برای این دردت رفته بود دکتر دکتر موقع معاینه دستش پر خون شده بود چون جنین داخل لوله بود لولشو ترکونده بود اگه نگرانی برو دکتر یه سونو بده خیالت راحت شه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه دختر عموم بارداری خارج رحمی داشت ولی اصلا خونریزی نداشت فقط درد داشت خونریزیش داخلی بود اصلا اون ...

چشم ممنونم