2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام که دیگه دکتر خوب نمیخواد، ایشالا راحت باردار میشی عزیزم سخت نگیر 

قبل بارداری باید سه ماه اسید فولیک بخوره ازمایشات  لازم و بده ممکنه تیروئید هم مشکل داشته باشه عفونتی زخمی باید پاپ اسمیر بده

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs
دکتر مرجان فخری مسن و فوق العاده با تجربه

سلام دوست عزیز من از کرمان میخوام بیام قزوین پیش دکتر محمد رضا شیخی.  هرچی تماس میگرم جواب نمیدن میدونی چطور باید نوبت بگیرم 

خواهش میکنم اگه میتونی کمکم کن.  تومور مغزی دارم 

خیابان بوعلی - ساختمان پزشکان عرفان

شماره تلفن دکتر علیرضا شیخی قزوین :

028-33230183

سلام دوست عزیز من از کرمان میخوام بیام قزوین پیش دکتر محمد رضا شیخی.  هرچی تماس میگرم جواب نمید ...

شما حتما از دکتر شجاعیی فوق تخصص مغز و اعصاب تهران نوبت بگیر واقعا پنجه طلان چند نفرو که خیلیا جواب کردن درمان کرده خیالت راحت عملتم تضمینی انجام میده

پدیده منم گور پدر شاندیز...!!!

من خانم دکتر باندرانایکه عماری رو تو قزوین میشناسم 

یکی از بهترین متخصص زنان های شهر قزوین هستن 

اتفاقا برای درمان ناباروری و نازایی خیلی تجربه بالایی دارن میتونی با این شماره باهاشون در ارتباط باشی

02833655857 مطب