2777
2789

خودم نیستم واسه خواهرمه خواهرم زمانی که دانشجوی ارشد بود توی کلاس حدود ۶ نفر بودن که همه پسر بودن به جز خواهرم بعد یکی از این پسرا به خواهرم پیشنهاد میده که با هم آشنا بشیم و اینا  حدود ۵ ماه اینا با هم صحبت میکنن توی اون زمانم پسره خیلی عاشق خواهرم بوده همش استوریای عاشقانه اینستا میذاشت ولی اینا با هم به تفاهم نرسیدن و تموم شد ادامش رو پست بعد میگم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

این موضوع تموم شد و دوست صمیمی این پسره که اونم همکلاسی خواهرم بود بهش پیشنهاد داد که آشنا بشن و اینکه ۳ سال با هم دوست بودن حالا یه چند ماه دیگه نامزد میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد خواهرم و اون دوستش که گفتم خیلی خیلی صمیمی هستن باهم حدود دوسال بعد از اینکه خواهرم نخواست با اون دوست نامزدش ازدواج کنه اون ازدواج کرد حالا مشکل روبرو شدن با اون دوست نامزد خواهرمه و ترس از اینکه نکنه خواهرم بخواد با اون و زنش رفت و آمد داشته باشن نامزدش هیچ حرفی درمورد رفت و آمد با اونا نزده و فکر نکنم حساس باشه به این موضوع ولی دقیق نمیدونیم نامزد خواهرم خبر داره که دوستش خواهرم رو دوست داشته و باهم به تفاهم نرسیدن

من بهش میگم حتی اگه نامزدت هم گفت با اینا ارتباط نداشته باش چون مشکل  ایجاد میشه همش باید مواظب رفتارت باشی و اون پسره چون یه زمانی خیلی دوست داشته سختت میشه و اینا و فکر میکنیم زنش هم خواهرمو میشناسه و ممکنه روش حساس بشه چون از اون موقع که اینا با هم بودن خواهرم جز فالوور های اینستای پسرس و حتما زنش دیده نمیدونیم نظر نامزدش چیه و از اونجایی که اینا خیلی با هم صمیمی هستن ممکنه بخوان باهم ارتباط داشته باشن به نظرتون درسته؟

اولین ارتباطشون هم چند روز دیگه زن یکی دیگه از دوستای مشترکشون واسه شوهرش تولد گرفته و اینا هر دوشون دعوتن و بعد حدود ۳ سال شایدم بیشتر میخواد پسره رو ببینه خیلی استرس داره که چطوری رفتار کنه که باعث سوء تفاهم نشه مخصوصا چون احتمالا زنش میدونه

اینکه کسی استوری عاشقانه بزاره،نمیشه گفت قطعااا عاشقع 

میدونم اینو ولی  این واقعا عاشقش بود خیلی هم تلاش کرد خواهرم رو راضی کنه ولی نتونست یعنی قطع ارتباطشون از سمت خواهرم بود

دوستی خوانوادگی اونم با این مورد غلطه ،نامزدش مگه میشه خبر نداشته باشه!؟؟؟

میگم میدونه نامزدش چون دوست صمیمی همدیگه هستن اول این پسره گفت وقتی نشده نامزدش اونده جلو اینو نمیدونیم که نظرش درمورد ارتباط با اینا چیه ولی به نظر حساسیتی روشون نداره البته بعدا معلوم نیست

میگم میدونه نامزدش چون دوست صمیمی همدیگه هستن اول این پسره گفت وقتی نشده نامزدش اونده جلو اینو نمیدو ...

امکان ندارها بدونه وحساسیت نشون نده ،دیگه چه میشه کرد بگو بره و اونارو نادیده بگیره انگار نه انگار که آشنا دیده ،انگار تازه داره یکیو میبینه و سلام علیک می‌کنه بعد اون هم رو نامزدش کار که رفت آمد کمتر بشه