2777
2789

**پرهام فلج مغزیه**

نمیدونم چی جوابشو بدم پنج سال و نیمشه؛؛ قبلا بهش گفتم هنوز پرهام کوچیکه همش میپرسه پس کی بزرگ میشه آبجی ها هم بزرگ شدن و نشستن ولی پرهام چرا بزرگ نمیشه😔

باز گفتم باید دعا کنیم خوب بشه همش میگه من انقد میگم خدا داداش منو خوب کن پس چرا خوب نمیشه چرا بهش شربت و قرص نمیدی که خوب بشه، 😔😔

واقعا نمیدونم به پسرم چی بگم که تو روحیه اش هم اثر نگذاره چون خودشم هنوز خیلی کوچیکه و درکی از مریض بودن دائمی نداره؛؛  فکر میکنه همه مریضها با شربت و قرص خوب میشن😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

امیدوارم پسرتون خوب بشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بمیرم 🥺🥺🥺ای خدا... 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

عزیزم 

براش توضیح بده 

که بعضیا خاص افریده میشن 

متفاوتن با بقیه 

پرهام هم همینطوری 

خدا خیلییی دوسش داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

همیشه با اون یکی داداشش میرن میش پرهام و به اون یکی داداشش میگه پرهام هنوز خوب نشده هنوز کوچیکه مامان بهش قرص و شربت نداده که خوب بشه، 😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**