2777
2789
عنوان

حرف زدن با خود با صدای بلند؟

722 بازدید | 19 پست

بچه ها شما با خودتون با صدای بلند حرف میزنید؟

یه پست تو اینستا دیدم میگفت وقتی تنها زندگی میکنی و چند روز با کسی حرف نمیزنی صدات میگیره و اینا ...

ولی من وقتایی ک تنهام از همیشه بیشتر حرف میزنم اونم بلند بلند😐😐😐 حتی میخندم😐😐😐 من خلی چیزی‌ام؟ کسی اینجوری هست؟ نگران شدم واقعا😂

نه بابا عادیه من هم زیاد حرف میزنم

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تنها باشم‌گاهی پیش میاد

به نظرم عادیه

همه ادمها با خودشون حرف میزنن ولی بدون صدا

حالا گاهی تو تنهایی دوس داری بلند حرف بزنی🤷🏻‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم حرف میزنم ....

من تو شبانه روز چهار تا جمله ام ب کسی نمیگم اگه با خودمم حرف نزنم که نمیشه .... بار ها یک خاطره رو برا خودم تعریف کردم 😶😶😶😶😶😶😶 البته من فک میکنم که دارم برا یکی دیگه تعریف میکنم 

منم همینم  تو ماشین با خودم حرف میزنم  تو خونه با خودم حرف میزنم  حتی گاهی توی پیا ...

وای منم اینجوریییم کلا خودم با خودم تو ذهنم در رابطه ی عمیقی‌ام😂😂🗿 یه لحظه اون پستو دیدم حس دیوونه بودن بهم دست دادددد

بچه ک بودم متعجب بودم و میخندیدم چرا مامانم لباش تکون میخوره و با خودش حرف میزنه  الان ک بزرگ ...

عزیزم🥲  من از بچگی اینجوری بودم😂😂 مثلا خودمو تو یه موقعیت تصور میکنم و شروع میکنم حرف زدن ، بعضی وقتا یهو به خودم میام میگم یکی منو اینجوری ببینه فک میکنه با اجنه در ارتباطم