2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

45 بازدید | 6 پست

خواب دیدم یه دختر پسر جوان خیلی عاشق هم بودن سر یه اتفاقی به خاطر خانوادشون جدا میشن دختره داشت گریه میکرد یعنی یه جوری گریه میکرد که من درد قلبشو من حس کردم تعبیرش چه ؟؟؟

دعا کنید منم مامان بشم😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم در به در دنبال تعبیر خوابمم یه خواب بسیار عجیب دیدم که حتی از ذهنمم رد نمیشد همچین جیزی

دلم میخواد ببینم تعبیرش چیه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
وای منم در به در دنبال تعبیر خوابمم یه خواب بسیار عجیب دیدم که حتی از ذهنمم رد نمیشد همچین جیزی دلم ...

انقدر خوابه قشنگ بود هر کار کردم بتونم بخوابم بقیه خواب رو ببینم نشد🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دعا کنید منم مامان بشم😭😭
انقدر خوابه قشنگ بود هر کار کردم بتونم بخوابم بقیه خواب رو ببینم نشد🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

منم از این خوابای قشنگ دیدم یا هیجانی که دلم بخواد بقیشو بدونم چی شده😁

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏