2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با لاپاراسکوپی stgمشخص میشه معمولا در ۰۱ بیمار با چند دوره دانازول معمولا ۷ دوره وبا امپول Hcg باردار میشه

اما چون اندومتریوز چسبندگی می ده  برای بارداری در صورت چسبندگی ivf میشه وباردار 

اندمتریوز  خیلی شایع است و د مان هم میشه

غرور من امپراطوریست که به پای هیچکس سقوط نخواهد کرد

منم داشتم بعد از بارداریم رفع شد تو نامزدی داشتم دکترم گفت سریع بچه دار شو !

هیییییییییس ایرانی‌ها  فریاد نمیزنند...  🖤           شش تا کاربریمو بخاطر حرفای حق از دست دادم        پاش بیفته بازم سکوت نمیکنم...😏.            .   اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای سلامتی شوهرم و دخترم وخونه دار شدنم یه دونه صلوات مهمونم میکنی خیر ببینید انشالله😘❤️🤲🏻 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️🙏🏻
برای دومی می خواستم اقدام کنم اینجوری بهم شد لاپاراسکوپی انجام دادم دوباره برگشت حتی به ای وی اف هم ...

تکرار کنید جواب می ده نگران نباشید 

اصلاح سبک فلورا تاجیکی رو هم انجام می دم

معمولا جواب می گیرن  

در عمل انتقال اضطراب خیلی نقش مهمی داره  شاید به این علته  

ولی نگران نباش هم دوباره بچه دار میشی هم درمان