2777
2789

سلام . طی این یکی دوماه هم از دوستام ضربه دیدم هم یه شکست عاطفی خیلیی بدی تجربه کردم🤦🏻‍♀️. از درسام خیلییی عقب افتادم(دوازدهم انسانیم) 

درسم عالی بود حتی اگه نصف شب درس میخوندم باز می‌فهمیدم. تمرکزمم بالا بود . اما الان امتحانامو غیبت گردم بیشترش رو . از هر کتاب درسی نصف درسام مونده و نخوندم .گیج شدم.. میخوام یه خودم بیام و تمرکزم بزارم رو درس خوندن و ساختن آیندم اما فکرم آشفته‌س اصلا نمیدونم چجوری عقب ماندگی از درس و جبران کنم و حوصله‌ی درس خوندن رو دوباره داشته باشم

خوب برنامه ریزی کن .

چون دوازدهم برای کنکور مهمه . باید نمرات بالا باشه.

چند تا درس رو هدف بذار تا کامل بخونی و نمره بالا بگیری .

چند تا رو اگه نرسیدی تجدید بشی و دوباره ترمیم و یا تجدیدی بخونی . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی هست تو هلند زندگی می کنند تلفنی مشاوره تحصیلی عالی میدن هزینه شون هم زیاد نیست. کانال هم دارند که راهکارهای برای پیشبرد هدف دارند. من کانال بله شون رو دارم فکر کنم اینستا هم داشته باشند. 

https://ble.ir/manebabarname