2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

6766 بازدید | 17 پست

سلام توروخدا بیاین کمکم حالم خیلی بده🥺🥲

من چندساله زیر بغل سمت راستم درد میکرد دکتر رفتن رو پشت گوش انداختم گفتم چیزی نیست

ولی تازگیا دردش خیلی بیشتر شده 

زیر پوستم زیر بغلم ی چیز کوچیک اندازه نخوده دست ک میزنم خیلی درد میگیره ولی روی پوست هیچی نیست و از داخل

میترسم برم دکتر

کسی تجربه منو داشته کمک کنه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش برای خیلها در میاد چربی کمتر بخور و انتی بیوتیک مصرف کن تا بره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

در حقیقت زیر بغل غدد لنفاوی زیادی هستند

تا اینجاش مشکلی نداره مشکل از اونجا شروع میشه که شما با لمس غده رو تحریک میکنید

و مشکل بزرگتر اینکه اگر درد داشته باشه باید حتما و سریع پیگیر باشین چون نباید درد داشته باشه

چی بگم والا

باید دکتر بری

احتمالا غده لنفاوی زیر بغلت بخاطر عفونت بزرگ و دردناک شده

نگران نباش عزیزم چیزی نیست.اندازه نخود طبیعیه

دست نزن بهش

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چیز خاصی نیست ولی یه دکتر برو 

من بعداز زایمان شیرم خشک شد بعداز اون بعضی وقتا زیر بغلم تورم داره ودرد میکنه مخصوصا نزدیک پریودی وبعداز پریودی 

بعضی موقع ها هم جوش میزنه قرمز میشه وخوب میشه 

احتمالا سرما نخوردی؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40