2777
2789
عنوان

بعضی وقتا فک میکنم پسرم😞

195 بازدید | 33 پست

بچه ها من به رفتارهای خودم که توجه میکنم خیلیاش مردونه اس

البته اطرافیان هم بهم گفتن مثلا دوستام بهم میگن چه اخلاق مشتی داری

حالا یسری هاشو میگم بگین بنظرتون فقط اخلاقاشو دارم یا نه احتمالش هست

البته اینم بگم که خانواده ما کلا روش تربیت بچه هاشون اینجوریه که بچه هاشون رو محکم و مستقل بار میارن

حالا خلاصه اخلاقم بخوام بگم اینه که مستقلم

قهر نمیکنم و از ناز کردن بدم میاد، مرام و معرفت میذارم، دوست دارم همه کارامو خودم کنم حتی اونایی که خیلی زور میخواد و مثلا حتی خودم میرم رو کابینت و از کابینت های بالاتر ظرف برمیدارم

وقتی ناراحت میشم بدم میاد بیان طرفم و دوست دارم یه چند ساعتی ولم کنن خودم با خودم بلشم یا مثلا راه میرم یا از خونه میزنم بیرون

شوخ طبعم و همه رو میخندونن و مدل شوخیام مرذونه اس

خیلی وقتا با مردا راحت تر بودم تو بچگیم و کلا دوستام بیشتر پسر بودن و با اخلاقشون بیشتر حال میکردم

خلاصه اش ایناست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ها رو، این که لزوما دلیل نمیشه آخه به اندازه آدم‌های روی کره زمین ما شخصیت‌های مختلفی داریم. هرکسی توی یه محیطی بزرگ شده و با یه نوع تربیتی طبیعیه اخلاقش هم متفاوت باشه. خیلی از این ویژگی‌ها که گفتی به‌نظرم برای هر جنسیتی ویژگی‌های اخلاقی خوبین اصلا.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

اره خودم . الان الانشم میگن . همه میگن از غریبه ها که منو دیده بودن و حتی فامیلا .میگفتن هیچ وقت لباس دخترونه تنم نکردم همش لبلس پسرونه میپوشیدم موهامم کوتاه . خودمم تو کوچه خیابونا فوتبال بازی میکردم با پسرها . دیگه تشخیص نمیدادن دخترم . از لباسا و موهام .‌ 

ولی الان تغییر کردم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

البته بگم من از زن بودنم راضی ام و به هیچ وجه دوست ندارم مرد باشم و از نصف بیشترشونم بدم نیاد ولی حس میکنم اگه مرد بودم خیلی شوهر خوبی میشدم

ولی واقعا نگرانم به نظر شما نگرانیم به جاست یا نه فقط یه سری از اخلاقاشونو دارم؟