2777
2789

بچه اولم ۴سال انتظار کشیدم و حرف و متلک شنیدم و نذر و دعا کردم ک خدا بهم داد، حالا برای بچه دوم میخوام اقدام کنم .دوباره همونطوریه یا دیگه راحت باردار میشم؟

کسی تجربه داشته؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل از زایمان اول چندتا سقط داشتم ، برای دومی زود باردار شدم ولی خوب بازهم لک و خونریزی داشتن اما مشکلی پیش نیومد. ولی بنا به دلایلی برای سومی دیگه نشد. الان من مانده ام و حسرت دختر😅😅انشالله روزیم بشه.

سلام😊 

اولی طول کشید دوسال فکر میکردم اگه باز اقدام کنم زود باردار نمیشم ناخواسته باردار شدم نمیدونم واقعا چطوری باردار شدم واقعا ایمان دارم تا خدا نخواد برگی نمیافته

خواهر و دوستم سریع باردار شدن دومی

جنسیتش مثل همون اولی شد؟

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خواهر و دوستم سریع باردار شدن دومی

بدون دارو و دکتر؟؟؟

یعنی اولی رو سخت باردار شد  ، دومی خیلی زود؟؟؟

هر کی یه جوریه .بعضیا نازایی ثانویه میگیرن حتی .یعنی اولی راحت گیرشون میاد دومی طول میکشه. 

مثل دوست من، اولی رو زود باردار شد، دومی رو ۵ساله تو اقدامه اما نمیشه حتی یبار بارداری خارج رحم داشت و یکی از لوله هاشو درآوردن 

اولی طول کشید دوسال فکر میکردم اگه باز اقدام کنم زود باردار نمیشم ناخواسته باردار شدم نمیدونم واقعا ...

من میخوام اقدام کنم اما خیلی نگرانم ک باز چندسال طول نکشه

اره بدون دکتر.  همیشه میگن بچه اول سخت گیر ادم میاد. دومی راحت تر گیر ادم میاد

خدا کنه برای منم راحت گیرم بیاد و خدا ی پسر سالم بهم بده، آخه اولیم دختره

من قبل از زایمان اول چندتا سقط داشتم ، برای دومی زود باردار شدم ولی خوب بازهم لک و خونریزی داشتن اما ...

ان شاالله ک خدا خیلی زود بهت ی دختر سالم و تپلی بده

واقعا دختر خیلی خوبه

حالا برعکس تو من پسر میخوام، اولیم دختره.خیلی دلم میخواد دومیم پسر بشه خصوصا ک خانواده شوهرم پسری هستن