میشه لطف کنید بگید چه بازیایی باهاش میکنید.صبحو چجوری شب میکنید.چه مهارت هایی داره بچتون تو این سن.چیا یاد گرفته تا حالا.رشدش چجوریه.قد و وزنش.من بچم چند ماهه ب حرف افتاده.الان خوب صحبت میکنه.چندتا شعر بلده.تا ده میشماره.رنگا را بلده.نمیدونم چ بازیابی باهاش بکنم.اسباب بازی زیاد نداره.الان نزدیک یک ساله پکیج دوزبانه شدن براش گرفتم از آقای محمد کریمی ولی هیچ فایده ای نداشته.دریغ از ی کلمه.صبح تا شبم تی وی روشنه.کارتوناشو میبینه و دوست داره ولی چیزی یاد نگرفته.نمیدونم چیکار کنم
به سختی صبو شب میکنیم پسرمن خیلی بداخلاق وحساس و عصبی شده
یه دختر 19ماهه هم دارم باهم گاهی بازی میکنن دعوامیکنن، میره پایین خونه مادرشوهرم، کمک من خونه رو تمیزمیکنه. میریم حموم یه کمم وقت کنم توپ بازی و نقاشی بعدم شب میشه چپه میشیم😪
مهم نیس بگی پشتم چی...مهم نیس اگه مثه همه دشمن شی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم این چندتا چیزی که بلده تو بازی باهاش یاد گرفته.یا موقع خواب براش شعر خواندن یاد گرفته.کاری نمیکنم دلم میخواد بچگی کنه ولی میگم نکنه براش کم میزارم.زبانم هیچ فشاری از طرف من روش نیست فقط تی وی روشنه کاری باهاش ندارم .
پسرمن۲۷ماهشه...تازه راه افتاده توحرف زدن و هرچی میگیم تکرارمیکنه وجمله دوکلمه ای میگه....رنگها رو تقریبابلده....شعرزیادبراش میخونم بلده ولی کامل نمیتونه بخونه چون حرف زدنش کامل نشده.....شیطونه وخیلی کم می شینه...وزنش کمه ولاغره.....توپ بازی و سرسره بازی دوست داره
بیشترتوپ بازی دوست داره.آجرسازی هم دوست داره.باگوشی هم بازی میکنه.برنامه آموزشی توگوشی گذاشتم.اسم می ...
من قد و وزن پسرم خدا را شکر خوبه....بیشتر غذاهای سنتی بهش میدم.یکسالم هست که هر روز بهش مغزیجات میدم چون شیر خودمو نخورد خواستم استخون بندیش محکم بشه.شمام امتحان کن شاید دوست داشته باشه یا تو غذاش بریز.
من قد و وزن پسرم خدا را شکر خوبه....بیشتر غذاهای سنتی بهش میدم.یکسالم هست که هر روز بهش مغزیجات میدم ...
ممنون از راهنماییتون.بادام درختی دوست داره بهش میدم.ولی چیزهایی که دوست نداره باهرروشی میذارم دهنش،مزه شو که میفهمه تمام غذا رو از دهنش میریزه.....ده کیلوو۴۰۰گرمه.دکترگفت وزنش خیلی کمه
پسر من تازه 32 ماهه شده چند ماهه شروع کرده حرف زدن جمله های 4 تا 5 کلمه ای میگه هر کلمه ای هم که میگیم تکرار میکنه رنگارو بلده تا ده دست و پا شکسته میشماره عاشق توپ بازیه گوشی هم میگیره عاشق بازی کردن با داداش بزرگترشه وزنش کمه 12.700 بدغذاست،