2777
2789
عنوان

مامان ها میشه بیاید کمک

196 بازدید | 20 پست

۲۲ روزه زایمان کردم. خونریزیم بند نمیاد. الان ۵ روزه خونریزی تقریبا زیاد دارم. چیکار کنم چی بخورم خونریزیم کم یا قطع بشه. کسی می‌دونه؟ بچه کوچیک دارم . زحمتم زیاده استراحتم کمه. کمرم درد می‌کنه. سز شدم داغونم. امروز خیلی خونریزی داشتم سرم گیج می‌ره افتادم. جسمم ضعیف شده . چی بخورم سرپا بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاچی بخور باروغن حیوانی و مغزیجات، توهمه غذاهات روغن حیوانی بریز، جیگرکباب کن، گوشت کباب کن مولتی ویتامینو اهن یادت نره

مهم نیس بگی پشتم چی...مهم نیس اگه مثه همه دشمن شی... 

عزیزم من تجربه ندارم ولی گلم با دکتر حرف بزنید شاید نیازه دارو تجویز کنه 

برای مشکل که ایجاد شده امروز دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

دکتر باید تقویتی بده

مبارک باشه. قدمش پر برکت باشه

دستتو میبوسم . التماس میکنم وقتی شیر میدی دعا کن بچم خوب بشه. الهی خوشبختی بچه ها تو ببینی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اخ منم سربچه دومم دکتر خودم نیومد یه دکترعوضی سزارینم کرد بدجراحی کرده بود منم مث توشدم دکترم رفتم بیفایده بود

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یکم کاچی بخور 

بعد عادیه اخه منم تا ۴۰ روز اینجور بودم 

یه آن کم میشد قطع میشد فرداش زیاد میشد 

کمرت هم ببند 

البته که خودم نتونستم ببندم انقدر بخیه هام بد بودن 

مبارک باشه عزیزم بسلامتی بگذره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

طبیعیه عزیزم، با دکترت ولی صحبت کن 

جگر و شیره و آهن مصرف کن

کاچی و حلیم قلم و... 

فرقی نمی کند آغازِ هفته باشد یا پایانش …صبح باشد یا شب … بذرِ امید ؛نه وقت می شناسد ،نه موقعیت …هر وقت بکاری ؛شبیهِ لوبیایِ سحر آمیز ،با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن ؛جوانه می زند …و تا آسمانِ موفقیت و توانستن ،اوج می گیرد …هرگز نا امید نباش … !!!نا امیدی ، تیشه ی بی رحمی ست ؛به جانِ ریشه ی شعور و خوشبختی ات …پس تا دیر نشده ،بذرِ جادوییِ امیدت را بکار ،و معجزه هایت را درو کن … !