تعلیقی_سابقه_دار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 257 عنوان هموروئید کمک 105 بازدید | 26 پست خانوما من چندروزیه که متوجه شدم یه چیزی اندازه دونه گندم نزدیک محل دفع مدفوعمه خونریزی و درد امونمو بریده خجالت میکشم برم دکتر میترسم عملم کننچه دکتری باید برم کسی اطلاع داره😭 1402/02/12 | 00:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11262 دکتر زنان برویا ی پماد آنتی همورویید بگیر بزن چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پرواز۱۲۰ عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 4949 دکتر زنان برو یا ی پماد آنتی همورویید بگیر بزن دکارزنان لیزرمیکنه؟؟ زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11262 دکارزنان لیزرمیکنه؟؟ نمیدونم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
mobina76 عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 4171 دکتری ک جراح عمومی باشهمنم رفتم به حالت سجده شو بعد گف نیاز به عملنیس کرم و پماد بهم داد گف استفاده کن خدا حال همه رو خوب کنه..
تعلیقی_سابقه_دار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 257 دکتر زنان برو یا ی پماد آنتی همورویید بگیر بزن پماد میزنم دکتر زنان مگه تو تخصصش هست؟
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11262 پماد میزنم دکتر زنان مگه تو تخصصش هست؟ من زنان رفتم میتونی ام عمومی بری چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تعلیقی_سابقه_دار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 257 دکتری ک جراح عمومی باشه منم رفتم به حالت سجده شو بعد گف نیاز به عملنیس کرم و پماد بهم داد گ ... اصلا دوست ندارم برم معاینه ببخشید براتوهم چیزی بیرون زده بود؟
تعلیقی_سابقه_دار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 257 من زنان رفتم میتونی ام عمومی بری چی گفت بهت؟😞❤
تعلیقی_سابقه_دار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 257 سلام،پمادآنتی هموروئید از دار وخونه تهیه کنید،استفاده کنید کل شهر خراب شدمون یه دونه اپلیکاتور پماد مقعدی پیدا نمیشه یک هفتس ،با انگشت کمی سطحی میزنم
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 دکتر جراح عمومی همسرم رفت در حد چند ثانیه معاینه کرد پماد داد و گفت روزی نیم ساعت دوبار در روز توی لگن آب گرم بشینه حتما و اب گرم خیلی خوب بود براش دردم از یارست و درمان نیز هم
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11262 چی گفت بهت؟😞❤ پماد داد خوب شدنباید شکمت سفت باشه وگرنه بدتر میشه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜