2777
2789
عنوان

چرا باید نصف شبی یاد این بیوفتم

1076 بازدید | 55 پست

وای یهویی یه چیزی یادم اومد موهای بدنم سیخ شد            الان براتون میگم کامل (تایپ کردم منتظرنمونین زیاد)       شمام نظرتونو بگید واقعا هست همچین چیزی یا شانسکی بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برای مشکل که ایجاد شده امروز دعا کنید😔😭

صلوات بفرستید یا صاحب الزمان رو صداکنید واقعا نمیدونم یا ایت الکرسی بخونید این مشکل به راحتی حل شه ، اشوب ها بخوابه😭😔 عزیز دلم دعا کنید دو طرف اروم بشن ازتون تمنا میکنم 😭😭😭😔دعا کنید ختم به خیر شه💚😭

استارتر واقعا عذر میخوام توی تاپیکت درخواست دعا کردم 💚😔

ازتون خواهش میکنم با نفس های حقتون دعا کنید 😭😭💔

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

ده سال پیش که مدرسه میرفتم  یه دوست داشتم میگفت من از پدر بزرگم یاد گرفتم از روی کف دست آینده طرف رو بگم مثلا بهم گفت تو چه سنی ازدواج میکنم چندتا بچه میار م حتی جنسیت بچه هام رو و..... من دیگه فراموش کرده بودم تا اینکه الان یهو یادش افتادم میبینم هر چی پیش بینی کرده بود کاملا درست بود و اتفاق افتاده الان

حتی یکیشم اشتباه نبود

ده سال پیش که مدرسه میرفتم  یه دوست داشتم میگفت من از پدر بزرگم یاد گرفتم از روی کف دست آینده ط ...

واقعا چه خوب لایک لطفاً 

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
ده سال پیش که مدرسه میرفتم  یه دوست داشتم میگفت من از پدر بزرگم یاد گرفتم از روی کف دست آینده ط ...

شرط میبندم الان دوستت یکی از همین تاپیک های حس ششمی را مدیریت می کنه..