2777
2789
عنوان

فرض کنید خواهر خودتونم

586 بازدید | 18 پست

امروز خودمو وزن کردم۹۰کیلو بودم همشم گریه کردم امروزو برعکس وقتی خودمو وزن میکنم میبینم زیادم بیشتر میخورم قبلا۱۰کیلو کم کردم تورو خدا راهنماییم کنید چجورهر ماه ۴کیلو کم کنم تورو خدا کمکم کنین خیلی افسردم ناراحتم دوستام خیلی خوشگل و خوش اندامن تو مدرسه همشون هم رل دارن بجز من...ی رژیم بهم معرفی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه مانکن رو نصب کن هدفت رو اونجا مشخص کن بهت میگه روزانه چند کالری مصرف کنی.هر چی میخوری رو وارد کن حساب میکنه که از هدف بیشتر نخوری.یک ساعت در روز هم پیاده روی سریع کن.ماهی یکبار هم خودتو بیشتر وزن نکن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

وای منم مث شمام بدجور اعتماد بنفس و تمرکزم و از دس دادم کسی میگه وای چاق شدی دلم میخواد خفش کنم تصمیم میگیرم رژیم بگیرم ولی به جایی نمیره😔از ۶۰کیلو شدم ۷۷😬

خدایا شکرت💚🙏🏻
جدی نهار نخوردن لاغر میکنه؟؟من فکر میکردم شام نخوری لاغر میشی؟

حذف نهار کلی وزن کم میکنه،شام تاثیرچندانی نداره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

اول به وزنت فکر نکن دوما اصلا وزن نکن خودت رو 

برای وزن کم کردن سعی کن شامت رو زود بخوری مثلا ساعت ۸ شب خودت رو هم سیر کن تا ساعت بعد چیزی نخوری بعد ماه دیگه ساعت ۷ بخوری و اینار هم خودت رو خوب سیر کن 

دفعه بعد ساعت شش بخور اینقدر اینکار رو تکرار کن که دیگه شام و ناهارت یکی بشه بعداز شام خوردن دیگه سراغ خوردنی نری اینطور کلی کم می‌کنی