2777
2789

من سرقضیه تصادف و اون حرفی که بهم زد خیلی ناراحت شدم و دلم شکست و رفتم اتاقمون گریه کردم اومد گفت چیشده ؟ همین که پرسید هق هقم اوج گرفت و تو بغلش گریه کردم گفتم دلمو شکستی اولش گفت من بمیرم گریه نکن 

بعد که اروم شدم گفت رفتی زدی به ماشین کسی خسته کوفته از سرکار اومدم رفتم اونجا ۳ تومن دادم بهش جای اینکه معذرت خواهی کنی بگی ببخشید اومدی گریه میکنی ؟ گفتم ۳ تومن چیه من که گفتم خودم میدم نذاشتی 

گفت بحث پول نیست بحث اینه که میخوام بدونم اونجا چیکار داشتی ؟ کی گفت بری اون شهرک اون کوچه بن بست و گیر کنی بزنی ماشین یارو 

من شوهرتم اینو دارم میپرسم تو ناراحتی چرا تو این وضعیت سوال جواب میکنم بعدشم گفت بهم خیلی لوس و بچه ای چیکارت کنم ؟؟؟؟ جای این که من رو درک کنی داری اینجوری میگی بهم طلبکاری تازه 

بعدشم گفت حیف کفش نیستی کت شلوار نیستی عوضت کنم باید بسازم و بزرگت کنم تا خانومی یاد بگیری 😭

شما باشید ناراحت نمیشد اومد مثلا آرومم کنه ببینید چیا گفت بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم اصلن گریم نمیومد اونم مثل فیلم هندی و هق هق .زدی ماشینو سه تومن داده یجا بشین زیر چشمی فقط نگاش کن   

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ای بابا😄قدر شوهرتو بدون ...اگه شوهرمن بود ماشینو ازم مسگرفت دیگه نمیزاشت سوارشم

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

بگو شما خودت مردانگی یاد بگیر و بزرگ شو من خودم خانمی بلدم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ای بابا😄قدر شوهرتو بدون ...اگه شوهرمن بود ماشینو ازم مسگرفت دیگه نمیزاشت سوارشم

برو تاپیک قبلمو بخون گفت تو راننده نیستی و دیگه ماشین نمیدم بهت میخواستم ماشین بخرم برات خودت بری بیای اینجوری که پیش میری باید کلیمو بفروشم بدم به بقیه 

عزیزم شوهر من استااااد بی تفاوتی و من واقعااااا بچه بودم منو ب معناییی واقعی بزرگم کرد بخاطر این اخلاقش ن از کسی ناراحت میشم نه بهم سریع بر میخوره از بس نازم نکشید ولی بلند مدت نگاه میکنم میبینم بهم لطف کرد هییییچ وقت منتظر محبتش نیسم 

من اگه ماشین جای بزنم میگه دیگه شده خسارت میده ولی من پیش خودم گریه میکنم اون لحظه شما حق داشتی گریه کنی ترسیدی ولی شوهر من هیچ وقت نمیگه من بمیرم و از این دست کلمات دیگه واسمم مهم نیست 😂😂😂😂