2777
2789

اقا من یکی دوماهه نمایندگی پوشک دائمی بچه رو گرفتم تو تمام این مدت ۸۰ درصد کسایی که میان پی وی چند ساعت وقتمو میگیرن سوال میپرسن و عکس میخوان و سایز براشون تعیین میکنم اخرش میگن شماره کارت بده شماره کارت میدم میرن دیگه نمیان اصلا یعنی چی اخه چرا دوس دارن ادمو سرکار بزارن عین ادم بگو نمیخام خب چرا واقعا مردم لذت میبرن از اینکه هم دیگه رو سرکار بزارن بخدا خیلی کلافه ام کل روز جواب میدم اخرش هیچ ب هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما به عنوان یه فروشنده باید وظیفتو انجام بدی  من شده از چنجا پرسیدم از یجا خرید کردم&nb ...

گلم من نمیگم نپرسن خب من خودمم تا هزارتا سوال نکنم ک نمیخرم چیزیو میگم چرا شماره حساب میگیرن میگن سفارشو کنار بزار تا ظهر مثلا برات پولو میزنم بعد میرن همینطوری میگم هزارتام ک سوال پرسیدن بعدش بگن نمیخام ن ک الکی سرکارم بزارن

اطلاعات سایز و جنس و اینا تو همه کپشن ها کامل هست؟

اره هزار جور فیلم و عکس از همه چی گذاشتم اصلا هم ناراحت نمیشم بیان سوال بپرسن خب حقشونه منم وظیفمه جواب بدم بحثم اینه که وقتی قصدشون اصلا خرید نیست چرا تا مرحله اخر پیش میرن؟؟؟

اطلاعات کامل و همیشه تو‌کپشن بنویس یا استوری میذاری سایز جنس هرچی مربوط به کارته رو حتما بنویس ، واسه منم چندبار اینجوری پیش اومده طرف شماره کارت میگیره ولی دیگه میره پیداش نمیشه ، زیاد سخت نگیر 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
اطلاعات کامل و همیشه تو‌کپشن بنویس یا استوری میذاری سایز جنس هرچی مربوط به کارته رو حتما بنویس ، واس ...

اخه فرض کن روزی ۴ ۵ نفر اینطوری منو سرکار میزارن من اولای کارمه با هر سفارش کلی ذوق زده میشم ولی اینطوری میشه همش واقعا دلم‌میشکنه اینطوری سرکارم میزارن من همش منتظر پیامک واریزی میمونم

قدرت خرید مردم خیییلی کم شده.  این بلا سره خودمم اومده متاسفانه

خب منم قدرت خرید ندارم درک میکنم ولی میگم وقتی قصدشون خرید نیس چرا انقدر ادامه میدن و تا مرحله اخر خرید میان بعد میزارن میرن؟

اخه فرض کن روزی ۴ ۵ نفر اینطوری منو سرکار میزارن من اولای کارمه با هر سفارش کلی ذوق زده میشم ولی این ...

الهی میفهمم چی میگی ، وقتی شماره کارت میگیرن بگو اگر دیرتر از یک ساعت خواستید واریز کنید حتما بپرسید هنوز موجوده یا نه اینجوری مشتری هول میشه 

تو اینستاگرام با من باش : sama_recipe 🍓❤️             
الهی میفهمم چی میگی ، وقتی شماره کارت میگیرن بگو اگر دیرتر از یک ساعت خواستید واریز کنید حتما بپرسید ...

مرسی ازت با همین جمله اولت کلی حالم بهتر شد ک یکی هست بدونه چی میگم...وای راس میگی خیلی خوب بود حتما اینو میگم