2777
2789

من دو سال پیش عمل کردم اما واقعا راضیم از نتیجش تو فروزدین دیدم دکترم آف گذاشته بود میخواین زنگ بزنید سوال کنید ازشون
دکتر آرزو خوانساری نیا سبکشون خیلی خاص جراحی به سبک v انجام میدن که سبک جدیدی هستش و خط کانتور ایجاد میشه فاصله بینی تا لب زیاد نمیشه ومتناسب به اعضای چهره جراحی میکنن
این پیج اینستاشون و اینم آدرس سایتشون
اینم آدرسشون 👇🏻👇🏻👇🏻
 فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی ، ساختمان پزشکان شماره 1
تلفن : 09934173244 
اگر تهرانین که حضوری میتونین برید اونجا نمونه کاراشونم میبینین اگرم شهرستانین میتونین واتس اپ یا روبیکا پیام بدید عکس بفرستید راهنماییتون میکنن

‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عید 25 الان بین 35 تا40

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

پنجاه شد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تهران عمل کردید؟ منم با قبل از عید هزینه جراحی دکتری که می‌خواستم رو پرسیدم گفته بود ۳۵ الان ۵۰

من قبل عید تهران عمل کردم پنجاه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
طبیعی عمل کردید ؟ راضی اید؟ اگر راضی بودید میشه لطفاً اسم دکترتونو بگید 

من طبیعی دوست نداشتم نیمه فانتزی عمل کردم . بله کاملا راضیم دکتر کامیابی