2777
2789
عنوان

الان ۵روزه قهرم خونه بابامم، شوهرم ن زنگ زده ن پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست
داشتم با خواستگارم حرف میزدم یه دفعه قاطی کرد  بیایین یکی برای من یه تایپک بزنه  دارم د ...

اولش املای حاضر درسته حاظر اشتباهه

بعدش واقعا بد حرف زدی 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم با خواستگارم حرف میزدم یه دفعه قاطی کرد  بیایین یکی برای من یه تایپک بزنه  دارم د ...

وا بهت میگ روانی تو استیکر خنده میفرستی! الان تو خاستگار اونی یا اون خاستگار تو

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

خب زدی ضربتی ضربتی نوش کن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄

بهت گفته دیوانه ای و مناسب تیمارستانی بعد شما خندیدی و نوشتی فعلا کار داری و داری میری؟؟؟؟ رفتار اشتباه خودت باعث توهین و تحقیر دیگران به خودته در ضمن هرکسی پیشنهاد اشنایی داد اسمش خواستگار نیس ایشون یه پسره عقده ای و روانیه که اومده عقده هاشو سرت خالی کنه و گورشو گم کنه بره فقط لطفا یکم به خودت ارزش و احترام بزار تا بقیه هم بهت ارزش بدن الکی نخند و خودتو مشتاق و ببخشید هول نشون نده البته ببخشید اینو نوشتم این موردو از نگاه و منظر دیگران در مورد نوع نوشتارت نوشتم که باعث میشه راحت بهت توهین کنن

چند سالشه؟😐

۳۰

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چیکار کرده؟

هیچی داشت پشت سر فامیلام حرف میزد منم جوابش دادم کار ب دعوا و کتک و فحش کشید، بعد بلند شدم اومدم خونه بابام برا قهر

، ولی بخاطر بچشم نزنگیده

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
آخرش همین بود  بعد نوشت اوکی دلم خنک شد  دیگه جواب ندادم

شات اخرش چیبود باز نشد برام

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بهت گفته دیوانه ای و مناسب تیمارستانی بعد شما خندیدی و نوشتی فعلا کار داری و داری میری؟؟؟؟ رفتار اشت ...

فامیل همکارم چی میگفتم اخههه؟!

زدم به در شوخی و خنده که تموم شه و دیگه جواب ندم که ول کن نبود 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شوهرمن ۶ ماه خبر نگرفت بیخیال مهم نباشه برات

شما بچتونم پیشتون بود؟ 

آخه اینکه بخاطر بچشم زنگ نزده

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم