هر چی داشتیم دادیم مغازه گرفتیم الان دو ماهه بیشتر باز کردیم کلا ۷یا ۸ نفر اومدن بقیه هم میپرسن میرن بنظرتون دلیلش چیه ما فقط ۱۰ میلیون مغازه پر کردیم پلاسکو زدبم ولی همونم نمیخرن دعایی هست بخونم که کسی هم جواب گرفته باشه خیلی ناامید شدیم هیچ پولی هم برامون نمیونده بیشتر جنس بخریم همین اندازه هم که داریم نمیخرن ارزونم هست وسایلامون بیشتر وسایل اشپزخونس اونم نمیخرن بد جور ناامیدم 😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم بابابزرگ من خدا بیامرز میگفت ایه و من یتق الله …. رو به دیوار مغازه بزنید مشتری و روزی زیاد میشه
ایه ش رو پیدا کن
و اینکه حتما حتما هر چند رز یه بار اجناس رو جا به جا کنید قدیمیا میگفتن گاهی شیطون بین وسایل قایم میشه
سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد… او چیز دگر داند… او چیز دگر سازد