2777
2789
عنوان

ازدواج ۲۰ سالگی زوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 28 پست

مشکلت حقوقشه و مادرش ؟ خب خودش گفت مادرش ناراضیه؟ مطمعن باش کسی ازت خوشش بیاد اول با مانانش میاد مگه قصدش سو استفاده باشه

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
نظرت رو درمورد وضع مالیشم  لطفا بگو الان رزیدنته حقوقی که بهش میدن زیاد نیست نسبتا زیادم مونده ...

بلاخره اول زندگی همه ازکم شروع میکنن ولی به بعدش فکرکن که چقدردرآمدش زیادمیشه،هنوزسنی نداره که،به نظرم ازهمه نظرعالیه،خودت چه رشته ای هستی؟

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رززززیدنت مغزو اعصابه؟؟؟ بعد خودت چی هستی؟؟؟ ضمنا حس میکنم داری علایقو ارزوهاتو به قلم مینویسی و امی ...

عزیزم دلیلی ندارم دروغ بگم و در ضمن خودمم دانشجوی پزشکی هستم اگه فکر میکنی دروغه چیزی ننویس اینقدر عجیبه آدم پزشک باشه یا خواستگار پزشک داشته باشه ؟؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من همسنتم دوست ندارم تو این سن ازدواج کنم و درگیر مسائل و مسئولیتای ازدواج بشم/ چون هنوز خیلی کارا و ...

مرسی الانم درآمد داره ولی زیاد نیست و اینکه دوسش دارم ولی خیلی عاشقش نیستم

عزیزم دلیلی ندارم دروغ بگم و در ضمن خودمم دانشجوی پزشکی هستم اگه فکر میکنی دروغه چیزی ننویس اینقدر ع ...

ول کن بابا،انشاءالله که هردوتاتون موفق باشین وبهم برسین،باعشق ازدواج کردن خیلی قشنگه

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
مشکلت حقوقشه و مادرش ؟ خب خودش گفت مادرش ناراضیه؟ مطمعن باش کسی ازت خوشش بیاد اول با مانانش میاد مگه ...

آخه اصلا اول مادرش خبر نداشت ما اول با هم دوست شدیم بعد به مامانش گفت نه مطمئنم قصد سو استفاده نداره خیلی اصرار میکنه به رسمی کردن رابطمون من خیلی راضی نیستم فعلا

بلاخره اول زندگی همه ازکم شروع میکنن ولی به بعدش فکرکن که چقدردرآمدش زیادمیشه،هنوزسنی نداره که،به نظ ...

خودم دانشجوی پزشکی ام آره در آینده خوب میشه اوایلش سخته ولی میگم بعدا شاید فرد مناسب تری بیاد و سنم حس میکنم کمه

ول کن بابا،انشاءالله که هردوتاتون موفق باشین وبهم برسین،باعشق ازدواج کردن خیلی قشنگه

درسته ممنونم

خوشم ازین سیسا نمیاد و دیگه شماها ک پزشکی قبول شدین بعید میدونم از پس علیرضا۲۹ برنیاید که جوابشو چی بدید... بعدشم خیلی تابلوعه اونشون دیده پزشکی قبول شدی اومده گرم میگیره باهات ، وگرنه لزومی نداره که تو صحبتهاش بگه مامانش کسی دیگرو در نظر گرفته...بنظرم اینجوری میگه ک اگه یه روز باهات کات کرد دلیل موجه داشته باشه... بشین درستو بخون آدمی ک ریگی ب کفشش نباشه خانواده اش از خودش راضی ترن...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
آخه اصلا اول مادرش خبر نداشت ما اول با هم دوست شدیم بعد به مامانش گفت نه مطمئنم قصد سو استفاده نداره ...

ازدواج با عشق هم خوبه ولی از کجا معلوم که اتفاق بیوفته ... ازدواج شماها سخت تره چون خودتون دارای موقعیتید و اگه موقعیت و شغلتون نباشه شاید کمتر پیش بیاد یسری آدمهای خاص و سینه چاکو عاشق پیشه رو ببینید. در واقع میخوام بگم تشخیصش سخته ک طرف عاشقتونه یا بر اساس دستاوردهاتون دوستتون داره . 

خودم دانشجوی پزشکی ام آره در آینده خوب میشه اوایلش سخته ولی میگم بعدا شاید فرد مناسب تری بیاد و سنم ...

ببین بهش بگویک مدتی همینجوردوست بمونین هم سنت بیشترمیشه وراحتترمیتونی انتخاب کنی هم تواین مدت بیشترهمدیگه رومیشناسید،شایداین وسط هم یکی اومدکه شرایطش بهترباشه وتصمیمت عوض بشه

ازدواج با عشق هم خوبه ولی از کجا معلوم که اتفاق بیوفته ... ازدواج شماها سخت تره چون خودتون دارای موق ...

آخه ببین چرا باید به خاطر موقعیتم باشه اون از من واقعا موفق تره و به شدت باهوش و همیشه رتبه های تاپ آورده من خودم دانشگاهم خوبه و رتبه کنکورم هم خوب بوده ولی هرگز در حد اون نیستم

آخه ببین چرا باید به خاطر موقعیتم باشه اون از من واقعا موفق تره و به شدت باهوش و همیشه رتبه های تاپ ...

چرا هستی بهرحال سنت کمتره و حتما زیبایی داری ... و دیگه رشتتم براش قطع آور شده که باهات اوکی شه ،ولی اگه آدم خوبیه بگو بیاد جلو چ اشکالی داره شوهرمنم ۸سال بزرگتره ... 

چرا هستی بهرحال سنت کمتره و حتما زیبایی داری ... و دیگه رشتتم براش قطع آور شده که باهات اوکی شه ،ولی ...

ممنون عزیزم ❤️❤️