2777
2789
عنوان

کادوی روز تولد چی بدیم

202 بازدید | 32 پست

نماینده مادرا پول جمع کرد برای روز معلم نفری ۵۰تومن 

از ۳۴نفر دانش اموز کلا ۲۰نفر پول دادن 

بنده خدا فقط تونسته یه کارت هدیه یک میلیون بگیره 

دوباره یکی من و چند تا مادر دیگه نفری ۵۰ دادیم تا بتونه شیرینی بگیره حداقل 

معلم دخترم واقعا خیلی زحمت میکشه واقعا هوای بچه ها داره 

دو سه روز خونشون برای دخترم کلاس تقویتی گذاشت 

هر کاری کردم پول نگرفت 

الان شوهرم میگه یه کارت هدیه ۵۰۰تومنی هم جدا بهش بدیم جبران اون قبلی 

به نظرتون چیکار کنم بدم یا زشته؟

بده دخترت ببره. نفری ۵۰ خیلی کمه حداقل ۱۰۰ باید می دادید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماینده کلاس گفته مینویسم تو برگه که چه کسایی پول دادن چقدر 

زشته اخه که با مبلغ بنویسن.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه خیلی ها ندادن اصلا به روی خودشون نیوردن اصلا 

فقط اسامی رو‌بنویسه بدون مبلغ. یا روی کارت پستالی چیزی بنویسه هدیه ناقابلی از طرف شاگردانتان و بعد فامیلا رو بگه

زشته اخه که با مبلغ بنویسن.

موافقم ما پارسال با همکلاسیا برا نمی‌دونم دقیق برا ۱۲,۱۳ تا معلم شال گرفتیم و فقط اسم نوشتیم رو بسته ها که چون کل کلاس هم پول نداده بود مبلغ هم چون برا همه یکی بود ننوشتیم ولی نوشتنش زشته ولی میتونین بر اساس اندازه پولی که دادین بگین اسمتون رو بزرگ بنویسن یا بالاتر بنویسن😂🤦🏻‍♀️

خودتون بخرین  چرا واقعا پول جمع می‌کنین بابا شاید یکی همون ۵۰ ۱۰۰ اون موقعه نداشته باشه

خب بالاخره میخواد یه هدیه بگیره ببره. دیگه همه ۱۰۰ رو دارن