2777
2789
عنوان

حس شیشومی جان هستی لطفا جوابمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 52 پست
خودش گفت اندازه سر سوزن دوستم نداره.چند بار هم بهم گفت .ولی اره کلا هم خودش هم خانوادش سر لجن😔خدا ک ...

ببین حرفایی که تو دعوا زده میشه بیشترش از سر لج و حرصه ، تو خودت باید بدونی دیگه دوست داره یا نه

🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حرفایی که تو دعوا زده میشه بیشترش از سر لج و حرصه ، تو خودت باید بدونی دیگه دوست داره یا نه

اره می‌دونم ولی خب بحثی نبود ،فک میکنم سرده بهم

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

معدلم تو نوبت دوم 

لطفا جواب بده

کاربری دست دو دوست . میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

شوهرم باهام آشتی می‌کنه یا طلاق  اگ آشتی چند وقت دیگ  حس و نظرش در مورد من و رابطمون چیه

سلام گلم ب این خانوم بگید سوره طلاق بخون برخلاف اسمش عالیه واسه مهر و محبت و جلوگیری از طلاق بین زوجین
و ذکر یا ودود رو بگه
امیدوارم معجزشو ببینه😍

سلام مروارید جون خدا قوت 😘😘
به این خانم بگین فردا که شب جمعه است (پنج شنبه شب) هفت بار دعای نادعلی رو بخونن ان شاالله به حرمت  حضرت علی علیه السلام مشکلشون حل میشه و برمی‌گردن..🤲🤲 و نه بار هم سوره مزمل رو بخونن واقعا آب رو اتیشه .... البته سوره مزمل رو هر موقع تونستن بخونن مختص شب جمعه نیست

🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃

💖🅾💖
@ideahaye_banoo

سلام گلم ب این خانوم بگید سوره طلاق بخون برخلاف اسمش عالیه واسه مهر و محبت و جلوگیری از طلاق بین زوج ...

ممنون عزیزم چشم ،دعا کنید واسم 

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید