2777
2789

من خودم دخترم دوسال و نیمه و بد غذا هست و وضع مالیمون هم متوسط روبه پایین هست 

ولی 

اول هرماه دوتا یا سه ماهیچه گوسفند براش میخریم حتی اگه اون ماه خودمون گوشت نخریم ♥️

هفته سه بار براش یه تیکه ماهیچه و پیاز توی شیشه میپزم و با برنج بهش میدم بخوره 😍

هرروز یه قاشق مربا خوری سویق کودک و قوتو خوب رو توی یه فنجون کوچولو با ابجوش مخلوط میکنم بعد بهش میدم بخوره چون شیرین میشه دوست داره ♥️

توی شیشه هرروز بهش ابجوش عسل و ابلیمو تازه میدم بخوره ♥️

حتما بهش در هفته دوسه بار صبحانه کره و خرما میدم با نون بخوره 🌸

شیر اگه بخاد بخوره با نبات زعفرون بهش میدم 😇

شربت ویتامین یک ماه میدم یک ماه استراحت 😍

یکروز درمیون خاکشیر نبات با ابگرم بهش میدم بخوره❤️

پفک و چیپس هم اگه ببینه میتونه بخوره ولی خودش کم میخوره 😇

سیب زمینی سرخ شده هم چون دوست داره

ریز ریز میکنم با کره میزارم تو تابه سر تابه رو میزارم قشنگ پخته خوشمزه میشه🧡

هرروز دوتا میوه بهش میدم بخوره هرجور شده 😇

مغزیجات هم تخمه کدو و بادام و گردو همیشه براش میخرم میدم کم کم بخوره ♥️

تخم بلدرچین و تخم مرغ محلی هم هفته ایی سه بار میخوره♥️

شماهم بگین برای سلامتی و رشد بهترشون چبکار میکنین 🧡

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

همه چی به بچه هام میدم در حد تعادل 

فقط آت و اشغال های خوشمزه بازی 🤣 رو نمیدم بهشون 

درعوض اونا رو خودم شبها وقتی بچه هام خوابن میخورم😋🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی خودم بخورم میدم دیگ رژیم غذایی داره 

چون خوراکی زیاد میخواد و مضرن معمولا نمیخرم براش زیاد

میخرما زیاد ن 

گوشت و مرغ خوب میخوره 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نوش جونش  قد و وزنش چنده مامان مهربون

نمیدونم دوماه نبردمش چکاپ اما اصلا تپلی نیست 

ولی قدش نسبت به همسن و سالاهاش بلندتر و انرژیش خیلی خوبه ❤️

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
افرین چه خوب دخترت چند کیلو هست

نمیدونم الان چنده وزنش

😊بچه ندارم ولی اگه بچه دار بشم خیلی ب تعذیه اش اهمیت میدم  تا مثل خودم چند سال دیگه دنبال رژیمو باشگاها نباشه😂💔

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

منم خیلی میرسم ب تغذیه پسرم ۲ سال و نیمشه 

گوشت توشیشه و صبحونه ها مفصل و مغزیجات و آبمیوه طبیعی دوبار در روز و عصرانه براش حلیم یا کباب دیگی و اینچیزا . میوه ام دو نوع هرروز بهش میدم پشمک و چوب شورم خیلی دوست داره میخوره شبا دوبار بهش شام میدم یبار ۹ یبار ۱۲ 

بچه منم سیب زمینی سرخ شده دوست داره و منم سعی میکنم بهترینارو برای بچم درست کنم و بخرم تا بخوره 

منم پسرم بردم ۱۱ و ۷۰۰ بود کم بود

دختر منم احتمالا همینقدر ها باشه