2777
2789
عنوان

کسایی که سونو و آزمایش ان تی انجام دادین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم بله انجام دادم

میشه تجربتو مو به مو بگی عزیز  ... راضی هسی تغییر کردی ماساژ دادی  ... سفت و گلوله و افتاده نشد؟ 

لطف میکنی

ادرس دکترتم بگو ...💞:)

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه تجربتو مو به مو بگی عزیز  ... راضی هسی تغغییر کردی ماساژ دادی  ... سفت و گلوله نشد،،، ...

از نتیجه شکر خدا راضیم،غبغبم بزرگ بود و كامل رفع شد البته هنوزم ورم دارم که دکتر گفت تا یکسال شایدم بیشتر زمان ببره که ورم بخوابه ولی بازم خیلی راضیم

با بی حسی موضعی انجام میشه اصلا هم هیچ دردی حین ساکشن حس نمیکنی بعدش که سری میره درد داره که اونم با مسکن حله،یه سری مسکن و چرک خشک کن و کپسول برای رفع تورم و کبودی هم باید تا چندروز استفاده کنی که دکتر برات مینویسه

کمپرس سرد و گرم هم باید بذاری و ماساژ با روغن زیتون

من تا سه روز با باند کشی محکم بستم و بعد از اون حموم رفتم و گن استفاده کردم تا دوهفته

البته روش هر دکتر فرق داره خیلیا فقط باندکشی استفاده میکنن خیلیا هم شاید تا سه ماه فقط گن ببندن من در کل دوهفته شبانه روز گن بستم

من خیلی خیلی کبودیم شدید بود تا گردنم کلا کبود شده بود ولی خب بعد یک هفته همش رفع شد

من کرمانشاه هستم و اینجا انجام دادم گلم هزینه هم با گن و داروها و ویزیت ۵ تومن بهمن ماه

بازم سوالی بود بپرس

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
از نتیجه شکر خدا راضیم،غبغبم بزرگ بود و كامل رفع شد البته هنوزم ورم دارم که دکتر گفت تا یکسال شایدم ...

خداروشکر

کمپرس سرد یا گرم؟ گلوله نشد واسه شما ؟ ماساژ ندادین؟ 

ینی سه روز بانداژ ببندم بعدش گن؟ 

افتاده نشد عزیزم؟ 

بنظرم چن روز اولی بانداژ بسته شه پوست بهتر بچسبه

کمپرس سرد یا گرم؟ گلوله نشد واسه شما ؟ ماساژ ندادین؟  ینی سه روز بانداژ ببندم بعدش گن؟  ...

هم کمپرس سرد باید بزاری هم گرم،دکتر من گفت یک روز و نصف کمپرس گرم بذار بعد اون یک روز و نصف هم کمپرس سرد جمعا سه روز

حالت گلوله خیلی کم شد با ماساژ هم رفع شد حالا اصلا گلوله ندارم

ماساژ هم از روز سوم که بانداژ رو باز کردم و گن بستم روزی سه بار هربار ده دقیقه با روغن زیتون

طریقه ماساژ چطوریه عزیز ... و چن دقیقه در روز

من دوتا انگشتمو روغن زیتون میزدم از قسمت غبغب به طرف چونه ماساژ میدادم بزنی تو گوگل طریقه صحیح ماساژ بعد از ساکشن هست

روزی سه بار هر بار ده دقیقه

ینی فقط سه روز کمپرس گزاشتی ؟  چند روز ماساژ دادین عکس قبل و بعد دارین؟ 🥰

آره فقط سه روز کمپرس گذاشتم

دوهفته هم گن و سه هفته هم ماساژ دادم

نه گلم عکس ندارم

من دوتا انگشتمو روغن زیتون میزدم از قسمت غبغب به طرف چونه ماساژ میدادم بزنی تو گوگل طریقه صحیح ماساژ ...

اها نمیدونسم نگا میکنم

ولی تو نی نی سایت بعضیا میگفتن از بالا به پایین ماساژ دادیم که خونابه ها از سوراخا میزد بیرون

اها نمیدونسم نگا میکنم ولی تو نی نی سایت بعضیا میگفتن از بالا به پایین ماساژ دادیم که خونابه ها از ...

من تا سه روز بانداژ داشتم که روزی یکبار هم باز میکردم و اون دوتا سوراخ کنار گوش رو پماد تتراسایکلین میزدم سر سه روز اون سوراخ بسته شد و خونابه ای نداشتم فقط روز اول در چند چند قطره

والا نحوه ماساژ من این مدلی بود بقیه رو نمیدونم

هم کمپرس سرد باید بزاری هم گرم،دکتر من گفت یک روز و نصف کمپرس گرم بذار بعد اون یک روز و نصف هم کمپرس ...

گلم از روز چند کمپرس گزاشتی .. تو اون یروز و نصفی چن ساعت کمپرسو میزاشتی