2777
2789
عنوان

کسی هست که شوهرش خونه زندگیشو

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم  واقعیتش تاحالا مستأجری نرفتیم  خیلی استرس دارم

ماشین سنگین رو اگر خود همسرتون رانندگی نکنه و بده دست یه نفر دیگه راحت دوتا خانواده رو جواب میده

پارسال دوستم میگفت ماهی ۵٠میلیون،، امسال رو خبر ندارم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

همین که ماشین رو قسطی برنداشتین خودش خیلی خوبه...

طرف سراغ دارم ماهی سیصد میلیون داره رو ماشین سنگین قسط میده بنده خدا...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...
عزیزم همه چیزمونو دادیم ماشین زیر پامون خونمون ...

اشکال نداره عزیزم خدا هواتونو داره.خدا به اندازه توان ادم بهش میده.ایشالا بجای استرس کار کنید و تلاش کنید.به همچی میرسید .ماشین سنگین درامدش خوبه.ولی یه زمین بخرید .یا مسکن ملی هر جور که میتونید شروع کنید و نتیجشو را میبیند.استرس نداشته باش .خدا روزی رسونه

ماشین سنگین رو اگر خود همسرتون رانندگی نکنه و بده دست یه نفر دیگه راحت دوتا خانواده رو جواب میده پا ...

این شوهرش کامیون داشت

اگه ماشین تریلر باشه  خیلی خیلی درامدش بیشتر هست

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
چقد سابقه کار میخواد تا بتونن خارج از کشور کار کنند؟ بارشون چیه؟

بار ک همه چی میشه اهن آلات خوراکی  سابقه نیاز نیست ویزا داشته باشن و این ک راه و رسم رانندگی باید بلد باشن ک در ایران چ در خارج 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
چقد سابقه کار میخواد تا بتونن خارج از کشور کار کنند؟ بارشون چیه؟

ما ولو گرفتیم. راننده هم قرار داد بستیم 

راستش ما اول سواری رو فروختیم بیعانه دادیم بعد خونه رو فروختیم با طلاها   سه تا چک به فاصله پنج روز داده بودیم